Hopp til hovedinnhold

Tag Archives | konkurranse

vinnutroligepremier

Bli med på årets sommerkonkurranse

Delta i vår store sommerkonkurranse og vinn fantastiske premier. For å delta må du finne alle 6 ord-plakatene på senteret, og sette de sammen til en setning. Fyll ut skjema under og kryss fingrene! Vi trekker ukentlige vinnere gjennom sommeren så her har du virkelige gode sjanser. Du kan lete både fysisk eller digitalt. Besøk […]

Les hele artikkelen
Robbiewilliams

Vinn Robbie Williams billetter!!!

Har du lyst til å vinne golden cirkle billetter til Robbie Williams konserten i Bergen 4. august? Vi trekker 2 vinnere som får 2 golden cirkle billetter hver (verdi kr. 1965 pr billett) til konseten, og 2 vinnere som får 2 ordninære konsertbilletter (verdi kr. 1000 pr billett). Alt du trenger å gjøre er å […]

Les hele artikkelen
gavekurv

Vinn smakfull gaveeske

Vinn smakfull gaveeske fra Olivenlunden 1830! Alt du trenger å gjøre er å komme innom butikken og handle et produkt samtidig som du registrerer deg som kunde hos de. Så, kom innom Olivenlunden 1830 i første etasje vedsiden av The Body Shop! Nyt sommerdagen!

Les hele artikkelen
stand-med jenter

Bli medlem!

Meld deg inn i Galleriets fordelsklubb og få tilbud, informasjon, og ikke minst flere FASTE fordeler! Trykk her: https://galleriet.com/kundeklubb/ Eller send Galleriet mellomrom din epostadresse til 2030:-) Hver måned (ut året) trekker vi en heldig vinner som får en lunsj (valgfri bentoboks + drikke) for to på TAKE Sushi! Så – bli medlem:-)

Les hele artikkelen
giveaway-redigert1

Giveaway fra Olivenlunden 1830

Bli med i trekningen av en lekker kurv fylt av nydelige produkter fra Olivenlunden 1830 til en verdi av over 600 kr. Alt du trenger å gjøre er å handle et produkt, og å registrere deg som kunde hos Olivenlunden 1830 samtidig. Trekning  13. mai. Ta turen innom Olivenlunden 1830 som ligger i 1. etasje mot Olav Kyrresgate:-)

Les hele artikkelen
movember

Vinn Movemberkrus

Bli med på gøy Instagramkonkurranse der du kan vinne stilig Movemberkrus fra Kitch`n. Gå inn på Instagram @gallerietbergen Trekning 20. november. Lykke til!

Les hele artikkelen
konkurransesportsgalleriet

Konkurranse!!!

Akkurat nå kan du vinne en slik lekker veske fra Timbuk2 hos Sportsgalleriet. For å delta på konkurransen må du gå inn på Instagram. På Sportsgalleriet sin side der finner du konkurransen og konkuranseregler. Lykke til!

Les hele artikkelen
clairekonkurranse

Vinn lekker kjole!

Claire.dk har 40 års jubileum i april, og i den forbindelse kan du vinne denne lekre kjolen fra jubileumskolleksjonen til en verdi av kr. 999,-. Gå inn på Instagram og @gallerietbergen og bli med på konkurransen!

Les hele artikkelen
Galleriet-loveYou

Vinn hjertekonfekt til Valentine!

Hadde det ikke vært koslig å overraske din kjære med en hjertekonfekteske på Valentine? Følg oss på Instagram og du har sjansen til å vinne en hjertekonfekteske til din kjære, vi trekker fem vinnere blant våre følgere, delta i konkurransen nå.

Les hele artikkelen