Hopp til hovedinnhold

Boys of Europe

Boys of Europe er en norsk kleskjede for gutter og menn. Vi selger klær til jobb, fritid og fest med fokus på casual jeansmote. I våre butikker finner du merkene Henry Choice, Made by Monkeys, Wos Not Wos, Jean Paul, JP52 og Tufte.

Kjeden ble startet i 1990 og har i dag over 50stk butikker spredt over hele landet.

Følg oss på:
www.boysofeurope.no
Instagram @boysofeurope_official

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos Boys of Europe? Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjemaet, og du er med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- Gi din tilbakemelding her!

2 Responses to Boys of Europe

  1. Magomed 11. juni, 2019 på 08:57 #

    Hei jeg heter magomed og er på let etter sommerjobb. Jeg har alltid vært innterisert å jobbe i klesbutikker spesielt i fridagene, så er det noen muligheter om dere kunne fortelle meg forskjellige veier hvordan jeg skal få meg en sommerjobb hos boys of europe på galleriet bergen ?

    Jeg har også jobbet i Toys R’US og Carlings gjennom dette året, så jeg har erfaring med kundeservice, behandle kundene, passe på ting og sette ting på plass.

    Kunne vært kjempe bra om dere kunne hadde hjulpet meg med det 🙂

  2. Maria 19. juni, 2019 på 14:48 #

    Hei hei. Om du ønsker å søke jobb som sommerhjelp hos Boys of Europe, må du lage en generell jobbsøknad og en CV. Dette tar du så med og leverer personlig i butikken. Om de trenger flere sommerhjelper vet jeg ikke, men da har de ihvertfall fått inn søknaden din – og hilst på deg. Lykke til med jobbsøkingen:-)

Legg igjen en kommentar