Hopp til hovedinnhold

Telia

TV, internett og mobil – alt samlet på ett sted.

Vi tilbyr deg det beste av TV- og strømmetjenester, internett og mobil. Enten det gjelder mobilabonnement eller mobiltelefoner, TV, trådløst internett, fastnett eller Mobilt Bredbånd, bedriftsløsninger, tilleggsutstyr eller forskjellige servicetjenester.

Du kan kjøpe mobilabonnement og mobiler, med og uten avtale, og du vil få like god service uavhengig av hvilken operatør du bruker. Du kan kjøpe Trådløst Bredbånd med enkel montering som du kan gjøre selv – og få internett på 1-2-3.

Du kan kjøpe TV – pakker, og få strømmetjenester og kanaler samlet på ett sted. Vi vil alltid hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg og din familie.

Hos oss finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom butikken vår, og våre serviceinnstilte selgere hjelper deg med et smil om munnen.

Velkommen til oss i Telia-butikken!

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos Telia? Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjemaet, og du er med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- Gi din tilbakemelding her!

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar