Hopp til hovedinnhold

Telia

Vi har et stort utvalg av mobiler, tilbehør, smartklokker og nettbrett, i tillegg til kunnskapsrike medarbeidere som gir deg god hjelp når du trenger det.

Hos oss kan du få råd og veiledning, enten det gjelder mobilabonnement eller mobiltelefoner, TV, trådløst internett, fastnett eller Mobilt Bredbånd, bedriftsløsninger, tilleggsutstyr eller forskjellige servicetjenester.

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med:

Kjøp av mobil: Vi hjelper deg å velge mobilen og det mobilabonnementet som passer for deg/dere best. Vi har også mange forskjellige mobildeksler og annet mobil-tilbehør.

Kom i gang med ny mobil: I Telia-butikken kan du få hjelp til å komme i gang med din nye mobil. Vi overfører alt av innhold fra gammel til ny mobil, setter den opp for deg og hjelper deg i gang.

Trygg bruk: Mange bekymrer seg for sikkerhet på nett. Samtidig er det få som vet hvordan man best kan beskytte seg. I våre butikker får du hjelp til å aktivere tjenesten Telia Trygg. Vi kan også hjelpe deg med skjermbeskyttelse og forsikringer – som beskytter mobilen og utstyret ditt.

TV og Internett: Med Telia Play er strømmetjenester og kanaler samlet i ett abonnement. Sett sammen din egen TV- og strømmepakke, og se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Enklere blir det ikke.

Og trenger du internett får vi deg på nett uansett – vi har fast, trådløst eller mobilt bredbånd.

Velkommen til oss i Telia – butikken!

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos Telia? Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjemaet, og du er med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- Gi din tilbakemelding her!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar