Hopp til hovedinnhold

Kremmerhuset

Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker.

Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke! Våre innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjør butikkene spennende. Det meste av Kremmerhusets varer kjøpes nettopp fra Østen, derfor kan vi tilby konkurransedyktige priser og unike varer. Vi har som mål at du skal finne mer enn en stil hos oss, til enhver tid.

Spiren til Kremmerhuset Ting & Sånt startet som en hylle med ting i klesbutikken Neste Stopp i Trondhjem. Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne ubrukte bryllupsgaver med kurv og emalje, og kundene likte det de så. Hylla vokste seg større og i 1979 åpnet det første Kremmerhuset i Sommerveita. Varene har endret seg mye siden da, men butikken ligger der fortsatt.

Kremmerhuset Ting og Sånt består nå av 64 butikker, fra Arendal i sør til Alta i nord. 300 blide kremmermus står klare til å ønske nettopp deg velkommen som kunde!

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos Kremmerhuset? Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjemaet, og du er med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- Gi din tilbakemelding her!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar