Hopp til hovedinnhold

Tag Archives | herremote

instagram4

Nytt jeansmerke til gutta

Brandstad har fått et nytt jeansmerke i butikk; italienske GAS. Denim er GAS’ kjernevirksomhet og DNA. De har moderne klær som er mer enn bare nåtidens mote, de skal uttrykke brukerens individualitet ved alle anledninger. GAS er et av Italias største jeansmerker. Modellen på bildene er den italienske influenceren @paolofaccio

Les hele artikkelen
1040x1040_julebord_Brandstad

Klar for julebord?

Ønsker du å få for en casual og kul stil til årets julebord? Hos Brandstad finner du julebordantrekket. De har merker som Scotch & Soda, Les Deux, Tommy Hilfiger, Knowledge Cotton og Happy Socks. Sees vi?

Les hele artikkelen
brandstadinspo

Inspirasjon til gutta

Sjekk ut de tøffe antrekkene gutta på Brandstad har satt sammen. Akkurat nå har de kampanje også- kjøp skorte, blazer og bukse, og få gavekort på Brandstad på kr. 500,- Ta turen innom og bli enda mer inspirert!

Les hele artikkelen
image

Kult til gutta

  Brandstad har fått inn masse tøffe nyheter til herre! Vårens jeans og skjorter i myk bomull og fine farger har kommet inn. Forny deg litt i vår, og ta turen innom

Les hele artikkelen
sommermoteherre2011a

Dyster vår/sommer

Vår og sommermoten 2011 for herrene er smådyster og grå. Sort og grått ser ut til å bli nøkkelfargene sett fra Jean-Paul Gaultier og Marc Jacobs, som er den kreative lederen i Louis Vuitton, ståsted. Det maskuline uttrykket var også fremtredende, med skinn, avrevne T-skjorter og den klassiske dressen. Her kan du lese hele artikkelen.

Les hele artikkelen
ShortsT1895blaa

Sommerens favoritt….

Kanonstilig shorts til mannen i huset. Hos Brandstad kan Bjørn Inge og resten av gjengen hjelpe deg med å finne sommerens favorittshorts. Masse stilig å velge mellom… Shortsene på bildene koster 699,50 eller se mer på www.brandstad.no Nyt sommernatten!!!

Les hele artikkelen