Hopp til hovedinnhold

Tag Archives | glass

Kremmerhuset_1200x1200px_6

Frisk sommerdrikk

Er desverre ikke så sommerlig ute i dag. Men det er jo lov å drømme seg bort, eller skape litt sommerstemning inne. Så slukk tørsten med leskende lemonade – selvfølgelig servert i en flott drikkedispenser fra Kremmerhuset 🙂 Drikkedispenser 179,- / Drikkeglass 29,- God St. Hans feiring i kveld.  

Les hele artikkelen
Kremmerhuset_1200x1200px_uke_16_2

Piknik til helgen?

Om solen titter frem og temperaturen blir bra, hva er vel koseligere enn å ta familien med på en piknik ute i det fri. På Kremmerhuset har de kjempefine drikkeglass, skåler og mugge i akryl, som er perfekte å ha med på tur. Server noen du er glad i en forfriskning:-) Lurt å ha til […]

Les hele artikkelen
Trine_Hovden_produkt

Kunst under treet

Håndlagde juletrær i glass, 3 størrelser. Årets nyhet og bestselger! Laget av Astrid Hansen. Munnblåste drikkeglass eller vaser i et utall farger. Laget av Geir Olsen. Håndstøpte morsomme keramikkfat med dyr på,  finnes i to størrelser. Laget av Lærke Langballe. Nydelige håndstøpte porselenskopper, selges med eller uten underfat. Laget av Sarah Reed. Håndlagde små ovale […]

Les hele artikkelen
kitchen-glass

God morgen

I dag tidlig stod disse herlige jentene klare på Kitch`n for å ta i mot kunder – og dele ut gratis glass fra Modern House til de 100 første i butikken:-) En god start på dagen!

Les hele artikkelen
image

Christiania GlasMagasin med ny butikk

Gratulerer til Christiania GlasMagasin med ny lekker butikk i 6. etasje. Her har de velfylte hyller med serviser, glass, karafler og lekre fat. De har til og med fått inn oljer, pesto, popcorn, te, kjeks osv. i lekre innpakninger. Perfekte som vertinnegave til sommerfesten.    

Les hele artikkelen