Hopp til hovedinnhold

Noa Noa

Noa Noa er et internasjonalt motemerke for kvinner. Basert på en dansk designarv, med tro på at du kan oppnå mest i livet med en sterk vilje og ved å gjøre ting på din egen måte. Kolleksjonene våre er laget med bohemsk inspirasjon og en stor lidenskap for kvalitet, fine detaljer, håndtegnede trykk og i vakre feminine silhuetter. Stiler laget med kjærlighet for god passform og med et bevisst fokus på bærekraft.

Det er høyt prioritert å sikre et bredt utvalg av forskjellige former rettet mot alle typer kvinnekropper. Størrelsesområdet går fra 32 – 44 (XXS til XXL). “Gjennom kolleksjonene våre ønsker vi at kvinner skal føle den nøye omtanke som blir lagt i hvert plagg, for å gi dem en følelse av å være godt kledd og komfortable. Vi prøver å være en inspirasjon for kvinner til å finne ro i seg selv og å kunne oppnå en mer balansert livsstil».

Nothing more. Nothing less.

Noa Noa har også barneklær opp til størrelse 4 år til gutt og 12 år til jente.

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos Noa Noa? Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjemaet, og du er med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- Gi din tilbakemelding her!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar