Hopp til hovedinnhold

The Body Shop – mest bærekraftige merkevare!

Bærekraft hos The Body Shop

The Body Shop kåret til bransjens mest bærekraftige merkevare for femte året på rad!

Sustainable Brand Index, den største varemerkestudien om bærekraft i Europa og Norge, har nådd ut til 13 000 nordmenn i årets kåring og omfatter 282 merkevarer i 25 ulike bransjer.

«For femte gang har The Body Shop blitt stemt frem som den mest bærekraftige merkevaren i kategorien «skjønnhet»! Norske forbrukere ser og setter pris på deres viktige arbeid og fokus på rettferdighet, dyrevelferd og bærekraft. Ikke minst er deres sortiment blitt 100% vegansk!»
-Erik Elvingsson Hedén, grunnlegger av Sustainable Brand Index

Som det første globale skjønnhetsmerket med 100% veganske produktformler, setter The Body Shop en ny standard for bærekraft innen bransjen. Dette ambisiøse målet ble satt i 2021, og selskapet har nådd det ved å tilby et bredt utvalg av veganske produkter sertifisert av The Vegan Society.

The Body Shop har også tatt konkrete skritt for å redusere miljøpåvirkning ved å installere refillstasjoner i utvalgte butikker. Dette gir kundene muligheten til å gjenbruke emballasje i stedet for å kaste den, og gjør det mest bærekraftige valget enkelt, praktisk og tilgjengelig.

» Vi er stolte av å motta denne viktige prisen for femte år på rad, og ønsker å takke kundene våre for tilliten. Det er en givende anerkjennelse på at valgene vi tar for bærekraft og miljø blir lagt merke til. Som verdens første globale skjønnhetsmerke med 100% veganske produktformler, sertifisert av The Vegan Society, og med en forpliktelse til å være dyrevennlige og aldri teste på dyr, er dette en bekreftelse på vår kjerneidentitet og vårt sterke engasjement for bærekraft!»
– Andrea Louise Lindberg, PR & Markedsansvarlig i The Body Shop Norge

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar