Hopp til hovedinnhold

På photoshoot med Nemine, Diana & Christin Eide!

Vår favoritt fotograf heter Christin Eide!

Tidligere i år var vi som jobber på The Body Shop Galleriet hos Christin og tok masse «Team Galleriet» bilder. Kjempegøy!

Jeg skal ikke vise dere de bildene akkurat idag, det får bli senere…

Idag har jeg lyst til å dele noen bilder Christin tok av vår egen Nemine en nydelig søndag i april:). Bildene tilhører Christin, men siden all makeup er fra The Body Shop, og sminkøren det samme, er det god nok grunn til å vise dem til dere her;););). ENJOY!

Makeup`en på bildene er gjort av denne damen:

Diana har jobbet mange år på The Body Shop, og dere vil se på bildene under hvor fantastisk flink hun er med sminkekosten!

(Bildet av Diana er  tatt av Christin Eide)

På bildene brukte Diana følgende The Body Shop makeup på Nemine:

BASE OG KINN: lightening touch 03, moisture foundation, bronzing powder 01, shimmer waves 01 & lip and cheek stain!

 

 

 

  


 

 

 

ØYNE OG BRYN: shimmer cube palette 06, eyeshadow 44, eyeshimmer 08, eyebrow kit 02, carbon eye definer & Double Intensity Mascara!


 

 

 

 

  

LEPPER: lip and cheek stain
Hi-shine lipgloss 16


 

 

 

 

  
Nemine har blogget om denne dagen her.
  

Photoshoot…

..med Christin Eide, Diana Devi og Yvonne.

I dag har været i Bergen vært eksemplarisk og det måtte vi bare benytte oss av. Diana tok fatt på sminken, og det er ingen enkel sak med meg :-P he he. Hun gjorde det utrolig bra, og jeg bare elsker hvordan resultatet ble. Enkelt, men akkurat passe for anledningen.

Yvonne ordnet håret fordi hun er den eneste som klarer å ordne håret mitt, utenom frisøren da. Det tar jo evigheter å krølle hele håret mitt, men hun har goood tålmodighet, verre med meg som må sitte der…

Fotograf Christin Eide tok bildene og kreativiteten var i gang. Vi hadde det kjempe gøy, og et bilde ble til maaaange. Ikke alle ble like fine, og vi fikk oss en god latter alle sammen, men det er jo sånn det skal være :-).

Pilgrim var så utrolig snill som lånte oss øredobber, ring og ulike armbånd. Det perfekte tilbehøret spør du meg!Tror jeg skryter på meg at jeg har tatt årets første bad :-P Det var kaldt, men forfriskende he he…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan sjekke ut Christin Eide og se flere av bildene hennes her eller på facebook her.

Helt til slutt vil jeg gjerne vise dere et nydelig bilde av Nemine & Diana sammen! Ted fra Blomstergalleriet har laget blomsterkransen på hodet til Nemine. Fin ikke sant?

Håper dere likte bildene og makeup`en og damene både foran og bak kamera;)!

God påske:):):)!!!

Monica fra The Body Shop, , ,

3 Responses to På photoshoot med Nemine, Diana & Christin Eide!

 1. maria 26. april, 2011 på 09:46 #

  Knallfine bilder 😀

 2. misfornøyd 28. april, 2011 på 20:56 #

  Det er ypperlig å se at galleriet har fått opp egen nettside, hvor de ansatte tipser oss lesere om nye produkter o.l. Det skal likevel sies at det er forferdelig språk på flere av innleggene! De er rotete, og med særdeles barnslig språk. Kanskje dere skal få noen til å lese korrektur før dere legger det ut på internett? Blir utrolig pinlig berørt på Galleriet sine vegne ved å lese slikt som dette.

 3. maria 5. mai, 2011 på 11:41 #

  Hei hei Misfornøyd: Kjekt å se at du synes det er hyggelig at vi har oppjustert nettsiden vår. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, og vil være mer påpasselig med korrekturen på innleggene fra butikkene. Samtidig ønsker vi at butikkene skal få komme med sine budskap på sin måte. Men, vi rydder opp slik at innleggene blir helhetlige og fri for skriveleifer. Kom gjerne med innspill til hvilke innlegg du ønsker å finne på galleriet.com for at akkurat du skal bli en av våre faste lesere.

  Mvh Galleriet/Maria 😀

Legg igjen en kommentar