Hopp til hovedinnhold

By Leila Hafzi at The Body Shop

The Body Shop og den kjente norske designeren Leila Hafzi har samarbeidet siden 2005, men det er først i år at dette har utviklet seg til en stor butikkampanje. Med en felles visjon om rettferdig handel inviterte Leila Hafzi med The Body Shop sin offisielle make-up artist Tore Petterson til å gjøre sminken på fotoshooten i Nepal. Dette resulterte i fantastiske bilder med Leila Hafzi sine kreasjoner for 2014 og The Body Shop sin sminke i fokus.

PRØV sminken brukt på fotoshoot med Leila Hafzi! Nå før du øyenskyggene Oh, Honey og Coconuts About You sammen med Super Volume Mascara til kr 349,- hos The Body Shop!

 

Vi står som alltid klar med kosten og finner farger til nettopp DEG i butikken vår i 1. etasje, så kom innom oss å prøv litt ny sminke idag! Eller imorgen… Eller når det passer for deg!

Tilbud på pakken med øyenskyggene Oh, Honey og Coconuts About You sammen med Super Volume Mascara får du nå til kun kr. 349,- hos oss. (Ordinær pris er kr. 407,-)

I tillegg har vi nå tilbud på BESTSELGER seriene Oliven, Shea og Moringa! Vi kjører 3 for 2 på hele vareutvalget i Oliven, Shea og Moringa!

Olive Bath Shower Gel/CreamOlive Body ButterOlive SoapOlive Beautifying OilOlive Body Scrub

Shea Shower Gel/CreamShea Whip Body LotionShea Beautifying OilShea Body ScrubShea SoapShea Body Mist

Moringa Shower Gel/CreamMoringa SoapMoringa Body MistMoringa Milk Body LotionMoringa Beautifying OilMoringa Body Scrub

Kom inn til oss å gjør et KUPP! Du kan lese mer om Oliven, Shea, Moringa og de andre fantastiske produktene våre her:

http://www.thebodyshop.no/

Følg oss også gjerne på facebook:

https://www.facebook.com/thebodyshopnorge?fref=ts

 Hilsen The Body Shop jentene i 1. etasje:)

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar