Hopp til hovedinnhold

Julens fineste adventskalendere

Her på Galleriet finner du julens fineste adventskalendere. Våre butikker har kalendere både til han, henne, barna og ikke minst katten eller hunden. Til henne kan vi nevne disse:

Adventskalender fra The Body Shop

Start nedtellingen til julaften med The Body Shop sin Original Julekalender! Den inneholder både ansikts- og kroppspleie som vil gi deg litt ekstra glede i førjulstiden, og helt frem til julaften. Pris kr 998, innholdet har en verdi på kr 1356 (spar kr 358)!

 

Vi har også adventskalendere som passer like godt til han som til henne. Da kan du velge mellom disse:

Adventskalender fra Lakrids by Bülow

Forestill deg 24 dager med unike smaksopplevelser som du kan dele med en du er glad i. Det er det vi kaller juleglede. Til 10-årsjubileet har Lakrids by Bülow blandet de største favorittene våre med helt nye smaker. Gjør desember helt spesiell med de nye smakene, som serveres i en helt gjenvinnbar eske. Kom innom @lakridsbybulow i første etasje.

Adventskalender fra Konfektgalleriet

Konfektgalleriet sin egen populære og eksklusive adventskalender fra Daskalides, er håndfylt med 24 herlige og bestselgende fristelser kan nå forhåndsbestilles. Utenom å unne en til seg selv, er den også en ypperlig gave å gi til noen du er glad i og til gode kollegaer og medarbeidere.

Utsendelse av adventskalenderne vil starte ca rundt 10-15.november. Denne adventskalenderen inneholder alt av allergener, men kan fås uten nøtter, gluten eller melk ved å legge til en kommentar ved bestilling. Bestill på www.konfektgalleriet.no eller kom innom butikken i første etasje. Pris 459,-

adventskalender fra Trondheim Sjokolade

Årets eksklusive adventskalender fra Trondheim Sjokolade er fylt med 24 herlige og unike fristelser fra sortimentet kan  forhåndsbestilles hos www.konfektgalleriet.no. Håndlaget med en dryss av kjærlighet, og når du har åpnet den siste luken på julaften, venter 24 ekstra biter av god og ren sjokolade i esken som du kan kose deg med i løpet av julen. 

Utsendelse av adventskalenderne vil starte ca rundt 10-15.november. Denne adventskalenderen er i tillegg fri for nøtter, egg og gluten. Du finner den hos Konfektgalleriet i første etasje. Pris kr. 659,-

Adventskalender fra NespressoAdventskalender fra Nespresso

Spark i gang årets julefeiring og gjør høytiden enda mer spennende med adventskalender fra Nespresso. Årets utgave har en vakker innpakning designet av Johanna Ortiz. Den grønne er Nespresso x Johanna Ortiz adventskalender Original. Med denne kalenderen kan du nyte en overraskelse hver dag med Original-kapsler fra 1. til 23. desember samt en gave den 24.. Pris kr. 420. Den røde er Nespresso x Johanna Ortiz adventskalender Vertuo som koster 470 kr. Med Vertuo kalenderen kan du nyte en overraskelse hver dag med Vertuo-kapsler fra 1. til 23. desember samt en gave den 24.. Du finner de hos Nespresso i 2. etasje.

Tom adventskalender fra Panduro Tom adventskalender fra Panduro

Er du av den kreative typen som ønsker å lage en kalender som du selv fyller med søte små gaver til kjæresten, barna eller noen andre? Da finner du tomme kalendere som du kan fylle med 24 søte smågaver hos Panduro i 4 etasje.

Har du en hund eller katt som du ønsker skal få en koselig førjulstid? Hos Dogman i 6. etasje finner du julekalender til hund & katt.  Julekalender til hund kr 99,90,- Julekalender til katt kr 84,90,- PS: Disse fikk poter å gå på i fjor og ble revet ut av hyllen. Vi anbefaler å være tidlig ute.

Adventskalender hund og katt

Hos Lerøy Mat i underetasjen finner du et godt utvalg sjokoladekalenderen til barna. Ingen jul uten Galleriet, så kom innom du også.

 

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar