Hopp til hovedinnhold

Hei! Dette er min første post på Galleriets blogg.

Kanskje jeg skal introdusere meg? Mitt navn er Ulrikke Lund og jeg skriver daglig norges største moteblogg. Mote er en av mine største lidenskaper, så jeg ser frem til å blogge på Galleriets blogg og slå meg løs på senteret. Jeg har nettop flyttet hjem til Bergen igjen fra Oslo og hadde gjensyn med senteret på bildene nedenfor. Jeg har faktisk begynt å jobbe litt på en av butikkene, men hvor? Det er hemmelig for nå.
Det er mye bra shopping nå som vårnyhetene fyller butikkene. Vi endte opp med å bruke hele 5 timer inne på senteret(!). Shopping, lunsj, makeup, vi gjorde det meste. Deilig når det var minus og snø utenfor. Fremover skal jeg blogge mye trendspesialer og kupp dere kan gjøre inne på senteret så dere slipper å lete så mye. Følg med så kan dere spare mye tid og penger.


Lunsj på min gamle arbeidsplass Augustins, jeg satt faktisk rett ved siden av min gamle ungdomskolelærer men hun kjente meg ikke igjen. Kan dere tro det? For å si det sånn, i 9 klasse. hadde jeg ikke helt funnet stilen min enda, og så ut som en blanding av emo og sossejente. Huff, ikke rart hun ikke kjente meg igjen! God pizza da.


Ali har siklet på disse speilene i over et år nå, men de er SÅ dyre! Hva synes dere? De er fra Herskap & Tjenere i 6 etg.


Sikle sikle, oppe på Herskap & Tjenere har de også et spesielt utvalg av godbiter, kjoler og korsetter.


Prøving på gang inne på H&M


Gåpause.


Sminketime på gang inne på The Body shop. For kun 250,- får du nesten en times veiledning og makeup. Det er jo et must å prøve. Jeg fikk fine vårfarger. I love!


Kjempehyggelige Body shop jenter på jobb! Her sammen med Christine.


Ferdig resultat, søte farger sant?


På vei til neste butikk…


Poserer stolt i min nye jakke.


Siste butikkbesøk; Monki!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar