Sommerhjelp/ringevikar

Rituals Galleriet søker nå en sommerhjelp/ ringevikar. 

DIN ROLLE
Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem ved vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

OPPGAVER

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Dine arbeidsoppgaver består av å alltid bidra til salg og sørge for at butikken er ren, ryddig og alltid påfylt. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJONER

  • Vi søker deg som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk
  • Har du erfaring innen butikk, er det et stort pluss, men vi gir deg god opplæring
  • Du er fleksibel hva gjelder arbeidstid og du er villig til å arbeide dagtid, kvelder og helger
  • Du er en ærlig person med integritet

Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er positivt innstilt, engasjert i din jobb og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for dine kolleger, du kan arbeide kvelder og i helger og stiller ekstra opp i intensive perioder.

INTRESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad!

Søknadsfrist snarest
Oppstart er ønsket snarest.

Søknad sendes: bergengalleriet@rituals.com