Hopp til hovedinnhold

Sommerhjelp og deltid på Companys

Vi søker sommerhjelp og deltidsmedarbeidere til vår butikk på Galleriet. Arbeidsmengden vil variere med sesong, 8-15 timer i gjennomsnitt per uke. (Oppstart snarest)

Som selger hos oss vil du jobbe i et meget kompetent team. Companys har fokus på salg, kundeopplevelsen, en god varepakke og vareplassering. Du har et vinnende vesen og er kunnskapsrik, noe som gjør at kunden gang på gang vil komme tilbake til akkurat deg! Vi søker deg som har stor arbeidslyst. Du elsker mote og har erfaring fra bransjen. Du er flink med mennesker og får det beste ut av dine medarbeidere. 

Du er kreativ, ryddig , presis, blid og har stå på vilje. Som selger er du løsningsorientert, ærlig, har glimt i øyet og du streber etter å gi hver enkelt kunde den optimale opplevelsen. Vi leter etter flere gode medarbeidere til å være en del av teamene på våre flotte butikker på Galleriet. Du er en person som brenner for jobben din. Du er den beste selgeren og du forstår at salg er den største delen av din jobb. Du ønsker å være best og jobber målbevisst for å oppnå høyest mulig omsetning. Du vet at de beste resultatene kommer av å gjøre alle de rette tingene hver eneste dag og at nøkkelen til suksess ligger i å ha de beste menneskene med på laget. 

Du er inspirerende, glad, positiv og liker å jobbe i et høyt tempo. Du er selvstendig i hverdagen, men som en del av teamet har du tett kommunikasjon med din leder og dine kollegaer. Du tilegner deg ny kunnskap med den største selvfølgelighet og streber alltid etter å bli bedre. Du vet at du vil jobbe med varehandel og motiveres av å være en del av et felleskap som jobber for å være de beste i bransjen. Fleksibilitet er en forutsetning for å passe inn i denne typen stilling da den innebærer kvelds-, helge- og feriejobbing. Med sesongskifte vil det helt naturlig være mer jobb i høysesong; som høst, jul og sommerferie. Du er gjerne student, og bør kunne kombinere studier og jobb også i eksamenstid. 

Companys er et multi-brand konsept. Butikken eies av Kleins AS som driver butikker i samarbeid med DK Company. Vi er en liten organisasjon med visjon om å åpne butikker i hele landet. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Til den rette kan vi tilby en spennende jobb i et miljø der lidenskapen for å drive gode butikker er i fokus. Hvis dette appellerer til deg; ikke nøl med å sende oss en søknad! Vi gleder oss til å bli kjent med deg! 

Det er fint om du kommer innom butikkene med søknad/CV, spør gjerne etter butikksjef. Alternativt send oss en CV og søknad på følgende mail. 

Butikksjef: Elisabeth Enoksen 

companys.enoksen@gmail.com

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Om arbeidsgiveren

Companys er et multibrand-konsept som håndplukker det beste Skandinavia har av merkevarer av dameklær og tilbehør. Vi er opptatt av å hele tiden fornye oss og henge med i Skandinavias fantastiske utvikling av kvalitetsmerker.

Vi ønsker å alltid tilby en variert pakke som gir den ultimate garderoben for våre kunder.

Companys butikker ligger på Trondheim Torg, Byporten, Ski Storsenter, Strømmen Storsenter og Galleriet i Bergen.

Besøk oss på companys.no eller @companysnorge