Hopp til hovedinnhold

Newbie søker sommerhjelper

Vi søker selger til vår butikk. Vi ønsker en person som har ekstra forkjærlighet for våre aller minste kunder.

NEWBIE GALLERIET BERGEN SØKER SOMMERVIKARER

Selger til Newbie Galleriet Bergen

Galleriet Newbie Bergen søker en positiv selger som skal hjelpe til i butikken ved behov dag/kveld/helg. Newbie er et eget varemerke fra KappAhl for baby og små barn. Newbie har egne butikker i Norge, Sverige, Finland, Polen og Storbritannia, samt Shop Online. Vi tilbyr klær, accessories og hjemmeinnredning til de minste med fokus på bærekraft og økologiske produkter. Vi ønsker oss deg som er opptatt av mote og trender og som har ekstra forkjærlighet for våre aller minste kunder.

HOS NEWBIE / KAPPAHL JOBBER VI MED KUNDEN I FOKUS
Som selger skal du hjelpe til i butikken vår ved behov dag, ettermiddager og helger. Vi ønsker oss deg som er ekstra interessert i barn, mote og trender og som elsker butikksalg og god kundeservice! Hos oss vil du jobbe med spennende og aktuell mote i en av bransjens største og mest fremtidsrettede motekjeder.

DIN KOMPETANSE OG PERSONLIGHET
Vi søker deg som er sosial, utadvendt og interessert i mote med fokus på de aller minste. Erfaring fra butikk er en fordel, men ingen betingelse da du får full opplæring. Du får varierte arbeidsoppgaver hos oss, men primært skal du sørge for at butikken alltid er pen og ryddig, fylle på og eksponere varer, samt hjelpe til med salg og kundebehandling ved behov.

SØKNADSINFORMASJOM

Selger med varierende arbeidstid dag/kveld/helg, ved behov.
Tiltredelse etter avtale.

Har du spørsmål kontakt butikkleder Alzetta A. Smith på tlf 40002430

Søknadsfrist: 23.05.2023

ER DU INTERESSERT? SØK I DAG!

Send søknad og CV til: 559manager@kappahl.com

Du kan gjerne komme innom butikken og levere søknaden personlig.