Hopp til hovedinnhold

Ledige stillinger på Backstube

Ledige Stillinger – Butikkmedarbeider i sommer og utover høsten
Skal du være i Bergen til sommeren? Da ser vi kanskje etter deg!
Backstube er et ungt og moderne bakeri. Hos oss får du et bredt utvalg av bakervarer av høy kvalitet og fornuftige priser. Vi kombinerer strålende service og enkel handel til våre kunder. Produktene og kulturen vår er europeisk og multikulturell, og vi elsker den åpne, internasjonale stemningen i våre butikker. Som team hjelper vi hverandre, har en høy grad av profesjonalitet i opplæring og drift og tilbyr en trygg og forutsigbar jobb.
Vi trenger flere dyktige mennesker til jobben som butikkmedarbeider i sommer og utover høsten. Du kan for eksempel jobbe mye i sommer og gå ned til en lavere stilling fra høsten av mens du f.eks. studerer. Det er ønskelig at du kan jobbe opptil 60% månedene juni, juli og august.
Vaktene variere fra 5-5,5 timer og kan være alt fra morgen-, ettermiddags- eller kveldsvakter, også i helgene.
Hvem er du?
Som butikkmedarbeider er du Backstubes ansikt utad. Vi ønsker høflige, imøtekommende og smilende mennesker som er dyktige på multitasking, liker å ta ansvar og som er til å stole på. Du må være serviceinnstilt, like å holde orden og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo.
Hvis du også er åpen og nysgjerrig som person, forstår betydningen av teamwork og er villig til å lære og er mottakelig for tilbakemeldinger, så kan Backstube være det rette stedet for deg.
Vårt hyggelige team kjennetegnes av samhold og service både i forhold til hverandre og kundene våre, i tillegg er vi effektive både i hodet og i beina.
Føler du at dette er deg? Vi er spent å høre fra deg!
NB!
• Søkere må være over 18 år
• Søkere må snakker norsk på et godt nivå (B1)
• Kun søkere som søker via søknadslinken vil bli vurdert for stillingen. Søknaden kan besvares enten på norsk eller engelsk
• Vi rekrutterer forløpende