Hopp til hovedinnhold

Deltid selgerstilling

Companys Galleriet, Bergen.

Arbeidsmengden vil variere med sesong, 8-15 timer i gjennomsnitt per uke.

 

Som selger hos oss vil du jobbe i et meget kompetent team. Companys har fokus på salg, kundeopplevelsen, en god varepakke og vareplassering. Som søker til denne stillingen har du et vinnende vesen og er kunnskapsrik, noe som gjør at kunden gang på gang vil komme tilbake til akkurat deg!

 

Vi søker deg som har stor arbeidslyst. Du elsker mote og har erfaring fra bransjen. Du er flink med mennesker og får det beste ut av dine medarbeidere. Du er kreativ, ryddig , presis, blid og har stå på vilje. Som selger er du løsningsorientert, ærlig, har glimt i øyet og du streber etter å gi hver enkelt kunde den optimale opplevelsen.

 

Vi leter etter 1-2 knakende god medarbeider til å være en del av teamet på vår flotte butikk på Galleriet i Bergen!

 

Du er en person som brenner for jobben din.

Du er den beste selgeren og du forstår at salg er den største delen av din jobb.

Du ønsker å være best og jobber målbevisst for å oppnå høyest mulig omsetning.

Du vet at de beste resultatene kommer av å gjøre alle de rette tingene hver eneste dag og at nøkkelen til suksess ligger i å ha de beste menneskene med på laget.

Du er inspirerende, glad, positiv og liker å jobbe i et høyt tempo. Du er selvstendig i hverdagen, men som en del av teamet har du tett kommunikasjon med din leder og dine kollegaer.

Du tilegner deg ny kunnskap med den største selvfølgelighet og streber alltid etter å bli bedre.

Du vet at du vil jobbe med varehandel og motiveres av å være en del av et felleskap som jobber for å være de beste i bransjen.

 

Fleksibiletet er en forutsetning for å passe inn i denne typen stilling da den innebærer kvelds-, helge- og feriejobbing. Med sesongskifte vil det helt naturlig være mer jobb i høysesong, som høst, jul og sommerferie.

Du er gjerne student, og bør kunne kombinere studier og jobb også i eksamenstid.

 

Til den rette kan vi tilby en spennende jobb i et miljø der lidenskapen for å drive gode butikker er i fokus. Hvis dette appellerer til deg; ikke nøl med å sende oss en søknad! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

Tiltredelse: snarest, vi intervjuer fortløpende for å få team på plass til julehandelen.

 

Kontaktperson: Elisabeth Enoksen, butikkleder

Tlf 920 28 065

Mail: companys.enoksen@gmail.com