Hopp til hovedinnhold

Butikksjef og ekstrahjelp hos Kashmina

 

Kashmina logo

Vil du jobbe med en norsk gründerbedrift i rask vekst?

Kashmina er Norges største luksusbrand innen kashmir og har store fremtidsambisjoner.

Vi åpner nå en ny pop-up butikk på Galleriet i Bergen og trenger ambisiøse, initiativrike og kundefokuserte medlemmer til vårt team!

Om KASHMINA AS

Vi designer plagg i 100% kashmir, med kashmirull fra Indre Mongolia og egen produksjon i Indre Mongolia og Hebei i Kina – kashmirens hjemland. Kashmina er et såkalt «slow fashion» brand – med fokus på bærekraftig produksjon. Kolleksjonene består av tidløse kvalitetsplagg – laget for å vare. Kashmir er verdens mykeste og mest eksklusive naturmateriale, ullen er 100% fornybar og resirkulerbar.

Våre design selges via våre to nettbutikker kashmina.no og kashmina.com, i Kashmina sine egne brandstores i Oslo og Drøbak, samt sesongbaserte pop-up butikker.

Kashmina har per i dag 15 fast ansatte, i tillegg til et varierende knippe butikkansatte i pop-up butikker – som sammen løser oppgaver innenfor design, produksjon, logistikk, salg, økonomi, administrasjon, markedsføring, pr webdesign, webutvikling, lager, kundeservice og butikkutvikling. Du inviteres inn i et team med store ambisjoner og høy kompetanse – et team som jobber analytisk og målbevisst mot å ta Kashmina til nye høyder.

Vår nye pop-up i Bergen vil ligge på Torgallmenningen/Galleriet og åpner lørdag 15.04. Avtalen løper frem til 31.12.2023. Tiltredelse snarest.


BUTIKKSJEF BERGEN

Vi ser etter en initiativrik og strukturert ledertype med inngående kjennskap til butikkdrift og -salg, gjerne med high-end merkevarer. Du brenner for å oppnå gode resultater, være en motivator for dine kolleger og skape de beste kundeopplevelsene.

Du ønsker å være en sterk ambassadør for KASHMINA både i og utenfor butikken.

Du vil ha ansvaret for den daglige driften av butikken, personalet, vaktplanlegging/bemanning og kundeservice. Du vil være ansvarlig for salg, oppfølging og suppleringer. Det kreves et høyt kunnskapsnivå innen merchandising og det å skape og ivareta et supermotivert team som drives av å yte service, skape gode kundeopplevelser og salgsresultater.

EKSTRAHJELPER BERGEN

Vi ser etter flere ekstrahjelper som er strukturerte, pålitelige og serviceminded. Det er fint om du har noe butikkerfaring. Jobben vil gi deg verdifull erfaring med kundebehandling og hva det innebærer og drive butikk. Du må ønske å jobbe ettermiddager, kvelder og helger.

Vi tilbyr

Spennende og variert jobb som en del av et ambisiøst og motivert team hos Norges ledende kashmirbrand.

En profesjonell arbeidsplass med høyt engasjement og stor produktstolthet, god takhøyde og stort kundefokus.

Dyktige og inspirerende kolleger.

Ved spørsmål, kontakt Nina Risberg på nina@kashmina.no eller telefon 920 65 765.

CV og søknad sendes til nina@kashmina.no