Hopp til hovedinnhold

Butikkleder & Ambassadør til Newbie Galleriet Bergen

Arbeidsgiver  KappAhl / Newbie    Stillingstittel  Butikkleder / Butikksjef
Frist  18.03.2022  Ansettelsesform  Fast
Vi søker butikkleder i 100% fast stilling til vår Newbie Store i Galleriet i Bergen. Du er en ildsjel som både skal lede butikken, være stjerneselger og ambassadør for vårt suksessmerke til baby og små barn. Du er selvsagt opptatt av mote og trender og har ekstra fokus på våre aller minste kunder. Du brenner for butikksalg og service. Og du er inspirator og kulturbærer både i butikken og i sosiale kanaler for vårt varemerke Newbie.

Hos Newbie jobber vi med kunden i fokus!

Våre Newbie-butikker dekker en smal nisje i motebransjen og har et butikkareal som er tilpasset konseptet. Det setter ekstra høye krav til deg og dine egenskaper som promotør for varemerket. Hos Newbie er kundemøtet og kundekontakten det aller viktigste. Du er butikkens leder og stjerneselger og har intensiv kundekontakt, så et godt første- og sisteinntrykk er avgjørende for å skape gode og langvarige kunderelasjoner.

Du har et lite og engasjert butikkteam som du leder og motiverer for å skape en innbydende og selgende butikk. Du er ansvarlig for den daglige omsetningen og jobber selv proaktivt med salg for å nå oppsatte mål. Du tar initiativ til selgende kundemøter og inspirerer med dine kunnskaper innen mote, livsstil, innredning og bærekraft. Du skaper også mersalg ved å lytte til kundenes behov og gi konkrete kjøpsforslag. I tillegg vil vi at du er aktiv i sosiale og digitale kanaler for å spre kjennskapen om Newbies merkevare.

Din kompetanse og personlighet

Vi søker deg som har erfaring med butikksalg fra motebransjen, gjerne innen barnesegmentet. Det er en fordel om du har utdannelse og/eller ledererfaring fra varehandelen. Du har god forståelse for markedet, mote og trender og optimal varevisning. Selvfølgelig er du også resultatorientert og har erfaring med salgsprosesser.

Kappahl og Newbie opererer i en bransje i stadig endring, derfor søker vi deg som raskt kan endre fokus og omprioritere. Hos oss er ingen dager like, og elsker du utfordringer og å jobbe fleksibelt i høyt tempo er det deg vi søker! Du kjenner deg igjen i Kappahls verdiord – inkluderende, modig og positiv. Du behersker både norsk og engelsk og har gode datakunnskaper.

Passer denne beskrivelsen på deg? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi kan tilby deg en stilling med mye egenansvar, varierende arbeidsoppgaver og gode muligheter til å påvirke eget arbeid.

Er du interessert?

Stillingen er en fast ansettelse i 100%. Tiltredelse etter avtale.

Har du spørsmål kontakt Sissel Skaugen på tlf. 94 85 62 60

Søknadsfrist: 18.03.2022

Om Newbie by Kappahl

Newbie ble lansert i 2010 og er Kappahls varemerke for baby og små barn. Newbie er i dag etablert som en egen butikkjede med butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia. Newbie tilbyr klær og accessories til familiens minste i størrelse 44-128. Alle materialer i Newbie-kolleksjonen er bærekraftige og all bomull er økologisk. Formålet er å skape tidløse kvalitetsplagg i bærekraftige materialer som kan gå i arv i flere generasjoner. Dette er i tråd med Kappahls langsiktige fokus for å skape bærekraftig mote. Med Newbie kan man også innrede for babyen i samme tidløse og romantiske stil med sengetøy, tapeter, babytepper, leker og andre innredningsprodukter til barnerommet. Newbie oppfyller en rekke internasjonale miljøstandarder og miljømerkinger. Produktene selges gjennom egne butikker i Norge, Sverige, Finland, Polen og Storbritannia, samt i utvalgte Kappahl-butikker og på kappahl.com

Om arbeidsgiveren

Kappahl er til for å hylle mangfoldet i hverdagen. Vi gjør definisjonen på mangfold bredere for å inkludere flere ulike måter å leve på – og gi alle frihet til å være seg selv, alltid.

Kappahl Group ble grunnlagt i 1953 i Göteborg og er en av Nordens ledende motekjeder med rundt 370 Kappahl- og Newbie-butikker, samt Shop Online i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen og Storbritannia.

Kappahl-teamet består av 4000 kollegaer på 400 arbeidsplasser i ti land, alle med ulik bakgrunn, alder, kunnskaper og klesstil. Vår felles drivkraft er å tilby mote som passer for mange ulike mennesker og livsstiler. Ansvarsfull mote som føles riktig, både for den som bruker klærne og for verden rundt oss. I dag er 70% av produktene våre bærekraftmerket. Målet er at 100% skal være produsert i mer bærekraftige materialer innen år 2025.
Mer informasjon på www.kappahl.no

Les mer på Finn: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=167649913