Hopp til hovedinnhold

Ny smak – ny favoritt?

Forestill deg en tur på stranden mens du ser på det krystallklare turkise vannet og kjenner varmen fra solstrålene på nesen. Hør på melodien av palmetrær som svaier i vinden og trekk inn duften av den tropiske varmen.

 

For denne LAKRIDS LOVERS EDITION, ønsker vi at du skal nyte en tropisk opplevelse av sanser ved å kombinere to smaker vi elsker:

PINEAPPLE & COCONUT.

Vi tror på at de fruktige notene av Pineapple og sødmen fra Coconut skaper en magisk kombinasjon som vil gjøre det nesten umulig for dine tanker å ikke vandre til tropiske destinasjoner og minner fra fortiden.

lakrids ananas og kokos bokser

PINEAPPLE:

For noen er ananas en uovervinnelig frukt som tvilsomt kan bli noe bedre. Eller kan den det? Nyt den eksotiske, friske frukten med en syrlig twist når den harmoniserer med en kjerne av søt lakris, dekket med kremet hvit sjokolade og med et crispy sukkerskall. Vi har troen på at du vil syntes den uovervinnelige frukten plutselig ble enda bedre.

lakris med ananasfyll

COCONUT:

lakris med kokosfyll

Drøm deg bort til strender og lyden av hvilende palmetrær med den Lakrids Lovers edition som tilbyr en søt lakris spunnet i myk melkesjokolade og raspet, crunchy kokosnøtt.

Alt omringet av et crispy sukkerskall.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar