Hopp til hovedinnhold

E N J O Y

Det er kaldt og guffent ute ennå, så da er det herlig med en eller flere kaffe- eller tepause i løpet av dagen. Jeg har fått smaken på te, og Galleriet kan jeg virkelig slå meg løs og eksperimentere med smaker. Både på Kanel og Herskap & Tjenere finner du masse herlig te i alle smaker. Du kan velge mellom løsvekt eller poser i alle varianter!

 

teATIMEKOLLASJE

 

Min favoritt foreløpig er Rooibos-teen fra Herskap & Tjenere som er kjempegod – OG svært helsebringende fordi den inneholder store mengder antioksidanter. Rooibosplanten er en sørafrikansk busk i ertefamilien som man lager en rødfarget te av. Teen inneholder ikke koffein eller teofyllin, og svært lite garvestoffer.

ENJOYKOLLASJE

 

Også…. er det jo helt nydelige sjokolader, både for øye og gane, på Konfektgalleriet. Et par biter med sånn luksus er ikke usunt i blant, ta turen innom og bli fristet, jeg lover at du ikke vil angre! Det passer også perfekt som en liten vertinnegave, en pose eller eske med sjokolade blir alle glade for.

 

YUMMYkollasje

 

Min påstand: Galleriet er kjøpesenteret i byn med best utvalg av te og sjokolade! Derfor har jeg tenkt å teste ut mye mer, så her kommer det nok en oppfølger!

Ha en super uke!

 

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar