Hopp til hovedinnhold

Ledig stilling på Monki Visual merchandiser 80%

Visual stilling 80% DELTID Monki bergen

Som en selger hos Monki er det å være en god representant for firmaet og å jobbe aktivt for å øke omsetningen en av dine viktigste arbeidsoppgave og ansvarsområder.

Du er ydmyk, effektiv, fleksibel og ærlig. Du jobber sammen med vårt team for å få størst mulig kunnskap om våre produkter, og yte best mulig service til våre kunder. Kommunikasjon og merchandising er nøklene til å øke salget. Sammen med butikksjefen og resten av teamet, vil du utvikle butikken innenfor rammene av vårt konsept.

Du vil også ha ansvaret for å holde tidsfrister etter aktivitetsplanen og holde deg selv og teamet oppdatert med informasjon. Din jobb er å stadig fornye utseendet på butikken og å skape en moderne, inspirerende butikk

Du ser nye salgs muligheter og du ser butikken som den viktigste salgs-og markedsføringskanal.

Som Visual merchandiser på Monki vil vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Du skal ha erfaring fra salg, gjerne fra lignende bransje. Erfaring med visual merchindising er ønskelig, men ikke et krav.
  • Du skal være positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø
  • Du skal være ansvarsbevisst, ha god samarbeidsvilje og ordenssans
  • Du skal være utadvendt og trives med personlig salg

Vil du vite mer om stillingen ta kontakt med butikksjef Mia Mikalsen på telefon 55 30 39 90. Skriftlig søknad med CV, vitnemål og attester sendes på mail til: mia.mikalsen@hm.com

Søknadsfrist 04.11.2011. Tiltredelse etter avtale, helst 1. desember

 

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar