Hopp til hovedinnhold

Kjolene som får oss i vårmodus!

Er du på jakt etter den perfekte vårkjolen har disse kjolene akkurat det du ser etter.

Felles for alle kjolene er at de kan styles opp og ned, så her har du plagg for absolutt alle anledninger. Delikate farger, blomsterprint og flagrende silhuetter er kun noe av det som beskriver sesongen kjolekolleksjon. Donna, Va Vite, Marie Philippe og Jean Paul har kjolene som passer like godt til våren som sene sommerkvelder. Disse nydelige kjolene finner du på Match.

VA VITE

Omslagskjolen er like aktuell i år som i fjor. Det siste året har vi bodd i komfortable klær, og vi bytter gjerne ut joggedressen med en komfortabel og kul kjole som passer til alt!

MARIE PHILIPPE

Denne fantastiske blondetunikaen pakker vi til ferien i sommer. Den er like fin på båttur som til sene sommerkvelder med venner og familie. Mens vi venter på sommer styler vi den over et par lyse jeans med sleng.

MARIE PHILIPPE

Den perfekte kjolen med v-hals, omslag og knyting i midjen! Kombiner den til en olajakke og hvite tøysko, eller med sandaler og en lekker stråveske på vei til stranden.

MARIE PHILIPPE

En sikker blomsterdrøm! Den gulvlange kjolen er et stilsikkert valg til både hverdag, hagefesten og finere anledninger som dåp og bryllup. Med enkle grep er dette en kjole du kan oppdatere på 1-2-3. Kjolen kommer også i fargen rosa.

, , , , , , ,

2 Responses to Kjolene som får oss i vårmodus!

  1. Signe Snekvik 4. juni, 2022 på 00:32 #

    Jeg ønsker å bestille denne kjolen . Ibsen kjole i turkis/blå eller grønn hvis mulig dere har den i grønn.

  2. Maria 11. august, 2022 på 10:04 #

    Hei hei. Du må kontakte butikken direkte for å bestille kjolen;.)

Legg igjen en kommentar