Hopp til hovedinnhold

Livid åpner i juni

Livid er et Norsk varemerke med sterk forankring i kvalitetsklær og gjenbruk. Den lille bedriften startet først som en enmanns-fabrikk i de gamle bryggerekkene langs nidelven i Trondheim og har i løpet av sin 10 år gamle reise vokst til å bli en av de ledende norske varemerkene innen kvalitetsklær, reparasjon og gjenbruk.

Livid designer med i all hovedsak med materialitet, kvalitet og bruksverdi i fokus. Bruken av Japanske tekstiler er gjennomgående i samhandling med klassiske og moderne silhuetter.

Som bedrift har Livid alltid vært opptatt av å hedre gamle tradisjoner fra en tid hvor det å ta vare på det brukte stod sentralt og samtidig skape nye plagg hvor kvalitet og varighet er et essensielt aspekt i designprosessen.

I hjertet av denne butikken vil du finne fabrikken. Her kan du levere jeans til reparasjon, eller pante dine brukte jeans. Sistnevnte gjøres klar for nye eiere eller resirkuleres som lapping i produksjonen.

Bare noen trapper ned finner du et vintage-mekka med et av de – om ikke det aller – største håndplukkede vintageutvalget i Skandinavia.

Er du opptatt av verdibasert design er Livid absolutt en unik destinasjon. Og om du ikke har mulighet å besøke butikken, kan du alltids besøke Livid online hvor du kan spore opphavet til alle produktene de lager gjennom deres 100% gjennomsiktige verdikjede.

Livid Bergen er varemerkets tredje flaggskipsbutikk, vi gleder oss til å bli en del av den livlige Torgalmenningen, og ser frem til å treffe dere alle i Juni!

 

, , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar