Hopp til hovedinnhold

Missoni for Lindex

Det verdenskjente italienske motehuset Missoni har slått seg sammen med Lindex for å støtte brystkreftforskningen.

Foto: Lindex/Rafael Stahelin

Det spesielle samarbeidet har resultert i en unik kolleksjon av dameklær, undertøy, accessoirer og barneklær. 10 % av salget går til kampen mot brystkreft og årets Rosa Sløyfe aksjon.

Foto: Lindex/Rafael Stahelin

Den unike kolleksjonen består av hele 70 moteplagg og accessoirer og det karakteristiske mønstret til Missoni er tytelig i hvert produkt.

Foto: Lindex/Rafael Stahelin

Det italienske motehuset og luksusmerket Missoni er verdensberømt for sin unike design og sine fargerike mønstre, og har fått ikonstatus verden rundt nettopp på grunn av sitt karakteristiske Missoni-mønster. Selskapet, som ble etablert i 1953, har vært ledet av generasjoner av kvinner fra Missoni-familien, og, som Lindex, feirer det kvinner.

Målet vårt mer samarbeidet med Missoni, var å gi kundene våre tilgang på et av verdens viktigste merker. Missoni er beundret, ikke bare for sin unike design og vakre design med karakteristiske mønstre, men goså for den feminine elegansen som Missoni alltid lykkes i å levere, forteller Lea Rytz Goldman, Director Desing & Purchase hos Lindex.

Kolleksjonen kommer selvfølgelig til Lindex i Galleriet. Sett av 25. september i boken. Her blir det nok kø – så det lønner seg å være tidlig ute 😀

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar