Hopp til hovedinnhold

Lindex Extended – nytt motekonsept i Lindex

«Vi er litt dristigere, litt mer motebevisste, men mest av alt ønsker vi å supplere med plagg man bare må ha. Plaggene som er helt rett akkurat nå”, sier Nina Starck, designsjef i Lindex.

Extended er et urbant tilskudd til Lindex’ øvrige kolleksjoner og kjennetegnes av en enkelhet og en skarp, moteriktig look. Plaggene er inspirert av streetwear fra de europeiske motemetropolene.

«Vi ønsker å tilby kundene våre tydelige moteplagg, som hun kan føle seg trendy i. Vi ser at kvinner i dag henter mye inspirasjon fra streetstylebilder, noe jeg tenker skyldes at stylingen på disse bildene gjenspeiler de ekte trendene. Det er nettopp dette vi ønsker å oppnå med Lindex Extended,” sier Nina Starck.

Den moteriktige looken i Lindex Extended handler om at motetrender, med utsøkte materialer og deltajer, skal skreddersys for å passe virkelig kvinner. Denne stilen bærer en positiv energi og man vil både se og føle seg vel.

Den første Extended-kolleksjonen består av 10 plagg i et nøytralt fargebilde i sort, grått og kremhvitt og kommer til butikk onsdag i uke 6.  Viktige detaljer er det dype snittet i ryggen, både på kjoler og overdeler, og iøynefallende tilbehør.

Lindex på Galleriet er en av 13 butikker i landet som får inn denne kolleksjonen. Vi gleder oss 🙂

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar