Hopp til hovedinnhold

Julens vakreste undertøy – Affordable Luxury

Lindex lanserer julens vakreste undertøy i samarbeid med Ewa Larsson

Det fremgangsrike samarbeidet mellom Lindex og designer Ewa Larsson fortsetter. I begynnelsen av desember lanserer motekjeden en ny designerkolleksjon, Affordable Luxury by Ewa Larsson. Det er en eksklusiv kolleksjon, som i tillegg til sofistikert undertøy også består av luksuriøse undertøysplagg og spektakulære smykker. Julens Affordable Luxury blir Ewa Larssons debut som undertøysdesigner.

Foto: Lindex.no

Ewa Larsson har skapt julens mest luksuriøse kolleksjon, som også blir hennes tredje design-kolleksjon for Lindex. Sensuelt, sofistikert kvinnelig og eksklusivt er kjennetegnende for kolleksjonen. Ewa debuterer i denne sammenheng med sin første undertøyskolleksjon.

 –  Det er veldig spennende at vi fortsetter designsamarbeidet med Ewa Larsson. Hun er en dyktig og erfaren designer som alltid gjør sitt ytterste for å utvikle mulighetene for unik design, både i valg av materialer, skjæringer og silhuetter, sier Inger Lundqvist, sjef for innkjøp og design i Lindex. 

 Affordable Luxury by Ewa Larsson er en spesialkolleksjon med høy motegrad, som kommer i tillegg til Lindex’ ellers brede utvalg. Fargepaletten for kolleksjonen går i svart, opalgrått og kremhvitt. Kolleksjonen består også av smykker som oser av fest og glamour.

Tekst: Lindex.no

 –  Jeg er smigret over at jeg har fått lov til å skape denne julekolleksjonen for Lindex. Inspirasjonen har jeg hentet fra syttenhundretallets rokokkostil, så kolleksjonen er sensuell og elegant. Lindex er spesialist på undertøy og da er det spesielt inspirerende å lage en kolleksjon som lanseres i tide før jul. Fokuset mitt har vært på at hvert plagg skal være noe utenom det vanlige, både i design og gjennomtenkte detaljer, forteller Ewa Larsson.

 Ewa Larsson er en dyktig og erfaren designer som tidligere har jobbet med store oppdragsgivere både internasjonalt og i Sverige. I 15 år hadde hun sin base i Paris og jobbet med motehus som Plein Sud, Tara Jarmon, H&M og Joop. Nå har Ewa flyttet basen sin til Södermalm i Stockholm.

Kolleksjonen lanseres 8. desember i samtlige Lindex-butikker over hele verden.

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar