Hopp til hovedinnhold

Høstens undertøy

Ved starten av høstsesongen er det basics som er i fokus i Lindex’ undertøysavdeling. Der vil du finne den perfekte hverdags- bh’en kombinert med de perfekte trusene som passer for alle.

Karoline

 

“Vi tror at basics innen undertøy kan være så mye mer enn bare en vanlig bh i hvitt, sort eller nude. Vi vil legge til innslag av blonde eller micro og bruke nye komfortmåter som bh uten spiler. Et annet tips er å leke med farger», sier Nina Starck, Head of Design i Lindex.

Fargene som komplimenterer de tradisjonelle hvite og sorte er forskjellige nyanser av grått, mørkeblått, pudderrosa, mørk burgunder og petrolblått. Lindex vil også introdusere to nye innovasjoner innen undertøy; en vakker og ren racer back-bh med bundne detaljer og en videre utvikling av de populære sømløse trusene.

For å oppsummere trenden innen høstens undertøyskolleksjon i Lindex er de viktigste innslagene komfort i kombinasjon med mykhet og et vakkert nytt fargespekter. Den nye kolleksjonen vil begynne å komme til Lindex’ butikker og online fra midten av juli.

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar