Hopp til hovedinnhold

Nye tilbud i appen til dame

kjole fra Zizzi

Nå er Galleriet appen fylt med gode tilbud som varer i hele juni. Blant annet får du 20 % på en valgfri kjole fra Zizzi (bildet over).

Kjople og jumpsuit fra Noa Noa

På bildet ser du en nydelig jumpsuit og kjole fra Noa Noa. Hos Noa Noa får du hele 30 % på en valgfri vare i juni i appen. Hos Noa Noa finner du nydelige antrekk til dame og barn. Noa Noa finner du i 4. etasje.

Jeans fra Levis

Levi`s Store har åpnet ny lekker butikk i 2. etasje. Og denne måneden får du 15% på et kjøp i Galleriet appen! Her finner du garantert din nye favorittjeans enten du liker klassikerne, slim jeans eller en jeans med vide ben. Kom innom Levi`s Store!

Undertøy fra Lindex

Hos Lindex har de 25% på en valgfri vare til ordinær pris i juni i appen. Hos Lindex finner du en stor barneavdeling med alt du trenger til familiens yngste. Til dame har de en stor undertøysavdeling.

Yttertøy til dame og herre fra Match

Hos Match er hyllene fylt med vårens og sommerens fine nyheter til både han og henne. Her finner du alt du trenger til alle sommerens festlige anledninger, og best av alt – du får 20% på en valgfri vare til ordinær pris i juni:-)

Har du ikke appen, så last den ned via lenken her: https://galleriet.com/kundeklubb/

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar