Hopp til hovedinnhold

Second hand hos Infinity

INFINITY lanserer sitt nye miljøtiltak «INFINITY Buy Back» fredag 17. januar. Konseptet går ut på at kunder kan komme tilbake med plagg de ikke bruker like mye som de hadde sett for seg, og få et gavekort i butikken. Plaggene som leveres inn blir en del av «INFINITY 2nd Hand Collection». Målet er å gi plaggene nye liv hos noen andre, og redusere overforbruk for å ta bedre vare på planeten vår.

 

INFINITY har vært en av Bergens mest populære multibrand-butikker siden åpningen på Lagunen i 2008. I dag finnes butikkene også på Galleriet og Horisont, og miljøsatsningen vil i første omgang finne sted på Lagunen og Galleriet. Eiere og grunnleggere, Anita Lekven og Wibeke Nøss Rostrup, forklarer satsningen slik: 

 

«Da vi åpnet den første INFINITY-butikken i 2008, var visjonen å selge klesplagg av høy kvalitet, som kundene våre kunne ha glede av i år etter år. Denne visjonen er like gjeldende i dag, men vi vet at det er lett for å falle pladask for et klesplagg når man er ute og handler, og ikke få brukt det like mye som man hadde sett for seg. Istedenfor at plagget skal bli liggende bakerst i klesskapet, kan noen andre få glede av det!»

 

Med miljøsatsningen håper Lekven og Rostrup å vise at man kan gjøre suksess i klesbransjen, samtidig som man tar et standpunkt mot overforbruk. De håper å sette et eksempel, og at flere klesbutikker vil følge etter. 

Kom innom Infinity og lever inn ditt lite brukte klesplagg.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar