Hopp til hovedinnhold

Vanessa Paradis fronter HM

vanessaparadis.jpg

Vanessa Paradis fronter H&Ms Conscious-kolleksjon denne våren i klær som er både moteriktige og bærekraftige. Dette er del av H&Ms engasjement og arbeide for en mer bærekraftig fremtid, og viser at siste mote kan lages av Conscious-materialer.

I kampanjen bærer skuespilleren og sangeren blant annet en gul solkjole med volanger og en utsmykket uniformsinspirert jakke med glidelås, kombinert med bukser i et botanisk mønster. Klærne er del av en kolleksjon full av vårglede, med romantiske antrekk som en fotsid kjole, sammen med sporty former som en beskåret jumpsuit og en t-shirtkjole med tropisk trykk. Blant tilbehøret finner man for eksempel høye hæler med ankelrem. Hele kolleksjonen er laget i bærekraftige materialer som organisk bomull, resirkulert polyester og Tencel®.

Damekolleksjonen er i butikk og online fra 18. mars, sammen med Conscious-herrekolleksjonen, som består av blazere, chinos, etniskmønstret skjorter og shorts. I tillegg kommer flere morsomme mønstre for barn og baby.

Vanessa Paradis sier: «Jeg er veldig glad for å fronte H&Ms Conscious-kolleksjon. Jeg gjør mitt beste for å shoppe miljøvennlig, og vintage er en viktig del av garderoben min. Jeg elsker stilen og jeg liker tanken på gjenbruk av gamle klær.»

På samme tid som vårkampanjen går live lanserer H&M en Conscious-innsamling av klær og tekstiler i butikkene. Kunder vil kunne ta med seg uønskede klær fra alle merker, i all slags stand, og bytte dem inn mot én H&M-kupong per pose (opp til to poser daglig per kunde). H&M er første kleskjede globalt som tar initiativ til innsamling av klær i en så stor skala, og gjør dette for hindre at så mange klær og tekstiler ender opp i søppelet.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar