Hopp til hovedinnhold

Resirkuler dine H&M-klær!

Torsdag 12. april gikk startskuddet for innsamlingsaksjon “Spring clean your wardrobe” i utvalgte H&M-butikker, hvor alle kan levere inn sine gamle H&M-klær. Ved å levere inn dine gamle H&M-klær, bidrar kundene til bærekraftig gjenbruk. H&M gir 25,- for hver innleverte pose med H&M-klær.
– Våren er her og folk er i full gang med å rydde i skap, på loft og i kjelleren. Mange gamle plagg hentes frem for sesongen, mens andre plagg legges i gi-bort-haugen. Nå kan folk via innsamlingsaksjonen, bokstavelig talt gi disse plaggene en ny vår, sier kommunikasjonssjef Vibeke Holann i H&M.

Unik vintage kolleksjon og re-design

Det unike med denne kampanjen er at H&M også har inngått et samarbeid med designutdanningen ESMOD i Oslo, hvor studentene vil få i oppgave og re-designe noen av de innsamlede klærne. Samtidig vil deler av plaggene som samles inn, tas ut til en unik H&M Vintage-kolleksjon som skal selges i flaggskipsbutikken til H&M i Bogstadveien i Oslo. Kolleksjonen lanseres i august i år.
– Målet er å inspirere folk til å ikke kaste sine gamle klær, men la de leve videre enten ved å gi til organisasjoner som tar i mot klær, gi de videre eller ved å re-designe dem, sier Holann. Alle inntekter fra salget av H&M vintage og ESMOD Oslo sin kolleksjon går uavkortet til UNICEF og H&Ms ”All for children”- prosjekt.

Ta med deg dine gamle klær og lever de på Galleriet…

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar