Hopp til hovedinnhold

Maison Martin Margiela H&M`s nye gjestedesigner

Foto: All Over Press

Kolleksjonen, som består av både dame- og herreplagg, samt accessoirer, kommer i salg i over 230 H&M butikker verden over (inkludert Galleriet), samt online 15. november i år.

“MAISON MARTIN MARGIELA er en av de viktigste og mest innflytelsesrike motehusene de siste 30 årene. Jeg er veldig begeistret for dette radikale samarbeidet som vil gi moteinteresserte over hele verden mulighet til å kle seg i eksklusive plagg fra MAISON MARTIN MARGIELA. Dette samarbeidet kommer til å bli en fantastisk og minneverdig hendelse”, sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver for H&M.

“Vi er veldig glade for å kunne presentere plagg fra MAISON MARTIN MARGIELA på H&M, og tilby et nytt uttrykk av vår visjon. At mote skal være demokratisk har alltid vært sentralt for oss i den kreative prosessen, og samarbeidet med H&M gir oss mulighet til å uttrykke dette enda tydeligere. Vi skal kombinere de vidt forskjellige universene som de to motehusene representerer på en måte som kommer til å overraske alle.” MAISON MARTIN MARGIELA

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar