Hopp til hovedinnhold

H&Ms OG UNICEFs ALL FOR CHILDREN

 

Foto: hm.com

I september støtter H&M UNICEF og initiativet All for Children med en spesialkolleksjon av moteriktige, attraktive klær for barn. All for Children-kolleksjonen vil være tilgjengelig i 160 butikker verden over og på shop online. 25 prosent av inntektene fra All for Children kolleksjonen vil bli donert til UNICEFs prosjekter for å fremme barns rett til utdanning og beskyttelse i utsatt områder. H&M og UNICEF lanserte initiativet All for Children i november 2009. Dette er et femårig prosjekt som støttes med en donasjon fra H&M på 40 millioner SEK (4,5 millioner USD), og prosjektet utvides nå fra samfunn i Sør-India til også å hjelpe barn i Bangladesh.

H&Ms All for Children-kolleksjon er full av lekne, tidløse plagg som både foreldre og barn kommer til å elske. Kolleksjonen har de subtile detaljene og den god designen som man forventer av en komplett motekolleksjon, og alltid laget med tanke på barnet.

All for Children-kolleksjonen er laget for å være allsidig, slik at plaggene kan mikses og matches og brukes gjennom hele sesongen og lenge etter det. Den er også attraktiv, og kasjmir er brukt gjennomgående for at plaggene skal varme når været blir kaldere. Designen er oppdateringer av kjente og kjære klassikere som har fått en tidsriktig vri. For jenter finnes det kjoler, skjørt, shorts og vester, med blomstertrykk, sløyfedekorasjoner og striper på bordene, alt i høstfarger som hud, muldvarp og korall. Til gutt kommer det rutete skjorter, joggebukser og hettegensere, kordblazere og den tidsrikte parkasen.

Inntektene fra kolleksjonen vil gå til initiativet All for Children, som tar sikte på å skape langsiktig endring for generasjoner av barn i noen av de fattigste delene av verden, hvor mange av H&Ms klær lages.

H&M vil støtte UNICEFs arbeid for å beskytte barns rettigheter i Bangladesh, noe som vil bidra til å gi dem tilgang til skoler. Vi tror at barn som lærer å lese og skrive, er bedre rustet til å gjøre kloke valg om sin egen fremtid…

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar