Hopp til hovedinnhold

H&Ms designsjef`s favoritter

Foto: hm.com

H&Ms designsjef Ann-Sofie Johansson mener at denne sommeren handler om å finne en helt ny bevissthet. “Årets sommermote dreier seg om sval og behagelig gypset-stil med inspirasjon fra 70-tallet,” sier hun, med henvisning til den bohemglamorøse livsstilen som har fått sitt navn ved en kombinasjon av ordene “gypsy” og “jet-set”. “Jeg liker de vide bomullsbuksene med sigøynerbluse og kimonojakke,” sier Ann-Sofie. “Minikjoler med blonder og maxikjoler med rysjer og volanger føles sommerlige, men kan også brukes en varm dag på kontoret. “Shorts er fortsatt trendy, ifølge Ann-Sofie. “De er ledige og lette og passer fint til sommerplagg i strikk eller trikot.” Accessoirer spiller også en avgjørende rolle. “Håraccessoirer føles nye igjen,” sier Ann-Sofie. “Min favoritt er den i skinn og tre, som passer perfekt til de brune skinnsandalene med eller uten hæl, smale belter og skuldervesker.”

Foto: hm.com

Hennes favoritter for menn er som hentet fra en sommerlig country club. “Shorts er et viktig plagg,” sier hun. “De kan være vide, smale, lange eller korte, i uformell bomull eller i mer elegante materialer. Jeg liker shorts til en stilig sommerblazer over en pen hvit skjorte, med sneakers eller snøresko i skinn.”

Hvilke plagg er din store sommerfavoritt?

, , , ,

2 Responses to H&Ms designsjef`s favoritter

  1. Karoline 13. juni, 2011 på 18:13 #

    masse pent 🙂 er den mintgrønne genseren kommet i butikk?

  2. maria 16. juni, 2011 på 11:50 #

    Hei hei Karoline. Så etter den grønne genseren, men kunne ikke finne den. Tar en tur innom H&M i neste uke og sjekker da. Galleriet/Maria

Legg igjen en kommentar