Hopp til hovedinnhold

H&Ms Conscious Exclusive

H&Ms nye Conscious Exclusive-kolleksjon viser hvordan mer bærekraftige materialer som hamp, økologisk lin og økologisk skinn kan brukes til å skape særegne plagg. Skuespillerinne Olivia Wilde fronter kampanjen som lanseres online og i rundt 200 H&M-butikker over hele verden 16. april.

Årets Conscious Exclusive-kolleksjon henter inspirasjon fra hele verden, med fokus på kjolens allsidighet. Her finner vi en fotsid, ermeløs kjole i økologisk lin og silke med glamorøst snitt og trykk av håndtegnede fugler. En sort cocktailkjole er laget i Tencel® og resirkulert ull, og er afrikanskinspirert i sine rader med dekorative, resirkulerte paljetter. Videre finner man en ermeløs cocktailkjole laget i økologisk hamp, økologisk silke og økologisk bomull hvor mønsteret er inspirert av japanske kunstarter.

Hvert plagg i kolleksjonen har sitt særpreg, enten det gjelder bomberjakken i Tencel®-jacquard som med hensikt viser vrangen ut som baksiden på en vev, eller smokingjakken i økologisk silke med splitt til ermhulen for en en dramatisk effekt.

Bruken av mer bærekraftige materialer er omfattende og variert, fra resirkulerte perler på en asymmetrisk volangkjole, til økologisk skinn i en minimalistisk skinnjakke og i sandaler med høy hæl.

“Jeg elsker H&Ms Conscious Exclusive-kolleksjon, både når det gjelder stilen og ansvaret som ligger bak. All mote burde egentlig være slik: fantastiske plagg som naturlig også er mer bærekraftige,” sier Olivia Wilde.

“Jeg er veldig glad i de globale elementene i denne Conscious Exclusive-kolleksjonen. De vakre og håndtegnede trykkene er det en av våre egne, talentfulle designere som står bak. Jeg synes Olivia Wilde er det perfekte valget til å fronte denne kolleksjonen, ettersom både hun og H&M engasjerer seg i en mer bærekraftig fremtid,” sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar