Hopp til hovedinnhold

Fashion Against Aids 20. mai

Foto: hm.com

Festivalsesongen om sommeren er en av årets mest spennende perioder, og nå er den også en av de mest givende! 20. mai 2010 lanserer H&M sin tredje Fashion Against AIDS-kampanje, denne gang med den første festivalkolleksjonen, der 25 prosent av salgsinntektene doneres til ungdomsprosjekter som er med på å øke oppmerksomhet om HIV/AIDS. Kolleksjonen finnes for både gutt og jente og selges på ungdomsavdelingen Divided i 3. etg på Galleriet. Den vil omfatte hele festivalopplevelsen, fra klær og accessoirer til telt og soveposer – samtidig som vi samler inn penger for å fremme budskapet om sikker sex. 

Foto: hm.com

Festivalstilen er en global trend som handler om frihet til å uttrykke seg og om felles opplevelser. På festival flykter man fra den virkelige verdenen, og moten kan virkelig komme i forgrunnen. For jenter betyr det i sommer en rocka miks med bohemske, glamorøse og etniske innslag, slik som hotpants i denim eller mønstrede leggings til dekorerte tunikaer, mens maksikjolen blir tøff sammen med skinnjakke. Gladiatorsko, store armbånd, brede belter og halssmykker med perler gjør stilen komplett, og headset med ”stammetrykk” gir en ekstra vri.
Det som gjelder for guttene, er å se ut som du hører til i bandet. Smale blazere og jakker, slitte og lappede jeans og korte bukser, dekorerte vester, vester med paisleymønster og den helt nødvendige rockerhatten hører med. 

Foto: hm.com

 Festivalkolleksjonen markerer at H&M for tredje år på rad støtter kampen mot AIDS. Så langt har vi samlet inn mer enn 30 millioner SEK. Pengene er fordelt mellom Designers Against AIDS (DAA), NGO som kom med konseptet Fashion against AIDS til H&M og som arbeider for å bevisstgjøre ungdom om HIV/AIDS, samt undersøker nye måter å opplyse og drive kampanjer for forskjellige grupper på, YouthAids, som fokuserer på sine prosjekter i Haiti og Russland for å forebygge spredning av HIV/AIDS i hardt rammede områder, MTV Staying Alive Foundation og FNs befolkningsfond (UNFPA). I tillegg til å samle inn penger til kampen mot HIV og AIDS håper man i H&M på å øke bevisstheten om sikker sex blant ungdommer ved å støtte denne viktige saken.  

 Side 2 har testet kolleksjonen. Du kan lese om det her: http://www.side2.no/mote/article2905899.ece
 

Backstage. Foto: hm.com

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar