Hopp til hovedinnhold

Eksklusivt og glamorøst fra H&M Conscious

Nå som kjendisenes kjoler skaper egne trender, har den røde løperen blitt like spennende som catwalken for moteentusiaster. Som en del av Conscious-initiativet har H&M skapt en eksklusiv kolleksjon fremstilt i mer bærekraftige materialer som økologisk bomull, økologisk hamp og resirkulert polyester.

Kolleksjonen viser mulighetene som ligger i mer bærekraftig mote, med antrekk i forskjellige stiler som gjenspeiler variasjonen på dagens røde løper.

Her er et utvalg fra Exclusive Conscious-kolleksjonen, som vil være tilgjengelig fra og med 12. april både online og i ca. 100 H&M-butikker over hele verden – deriblant Galleriet.

PLISSERT MINIKJOLE

Grønt er den perfekte fargen til den røde løperen i dag, særlig på en plissert minikjole i økologisk bomullsmiks med bar rygg.

KJOLE MED FOTOTRYKK

Foto: H&M

Et kaleidoskop av farger smykker denne fototrykk-kjolen og tilhørende jakke i gjenvunnet polyestermiks.

MAXIKJOLE MED PERLER

Den lange, sitrongule kjolen i gjenvunnet polyesterchiffon har et perlebrodert liv og klassisk design.

DEN ULTIMATE GALLAKJOLEN

Foto: H&M

Denne glamorøse selskapskjolen i kremhvit økologisk bomull og silkebouclé med plissert organzaskjørt kommer i et begrenset opplag med 1000 nummererte eksemplarer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERRE

Det er ikke bare jentene som kan kle seg i bærekraftig mote i vår og sommer. Masse stilig i denne kolleksjonen til gutta også. Se bare her….

Foto: H&M

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar