Hopp til hovedinnhold

Celine Aagaard fronter H&M`s Spring Fashion kolleksjon!

H&Ms Spring Fashion kolleksjon 2019 omfavner selskapets visjon om å lede en endring til en bærekraftig motebransje. Kolleksjonen mikser moderne og romantisk design og hvert plagg, fra blomstrete sett til luftige kjoler, er laget av bærekraftige materialer, som 100 % økologisk bomull, Tencel og resirkulert polyester. Fargepalletten består av jordiske toner, lys rosa og hvitt.

 Kampanjen frontes av tretten sterke og inspirerende kvinner fra hele verden. Norske Celine Aagaard, gründer, kreativ direktør og influenser, fronter kolleksjonen i de nordiske landene. Sammen med Celine finner man også berømte ansikter som Naomie Harris og Rosario Davis i kampanjen. H&M Conscious vårkolleksjonen 2019 lanseres globalt 11 april og vil være tilgjengelig på H&M Galleriet fra denne dagen.

 «Vi er veldig fornøyde med at årets store vårkolleksjon er laget av 100 % bærekraftige materialer. Feminine, avslappede silhuetter og drømmende blomster-print, designet av vårt in-house design-team, er lette å mikse og matche. Kolleksjonen viser at mote og bærekraft kan kombineres på en vakker måte», sier Maria Östblom, Head of Design Womenswear.   

 Blomster-print og jordiske fargetoner komplementerer feminine detaljene som volanger, bare skuldrer og ballongermer. Lysbrun tubetopp med halterneck i resirkulert polyester, kan både styles med matchende maxi-skjørt i blonde, også i resirkulert polyester, eller med et par klassiske denimbukser. Den hvite, volangkjolen med blomster-print, v-hals og kvart-ermer i økologisk bomull er perfekt for stranda og til brunsj med vennegjengen.

 I aprilmåned i år legger H&M ekstra vekt på å kommunisere bærekraftarbeidet sitt. Samtidig presenterer selskapet Conscious-kolleksjonen i alle butikkene verden over. H&M er stolte over at kolleksjonene i sin helhet er laget av bærekraftige materialer. Dette markerer også H&M gruppens posisjon som en av verdens største innkjøpere av økologisk bomull, Tencel og resirkulert polyester. Kolleksjonen signaliserer også innsatsen, engasjementet og fremgangen selskapet har mot en bærekraftig motefremtid.

 «Denne kolleksjonen er et godt skritt videre mot en av våre viktigeste mål; at vi kun bruker 100 % resirkulerte eller andre bærekraftige materialer innen 2030. Bærekraft er en del av forretningsideen vår, og selv om dette krever mye arbeid og innsats gjennom hele verdikjeden, er det stort at vi nå får enda flere store globale kampanjer som understøtter vårt bærekraftige tankesett», sier Isak Roth, Global Sustainability Manager i H&M.

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar