Hopp til hovedinnhold

Småpresanger og kalendergaver

HO HO HO!

Jula er her i år og! For dere som er så søte å lage kalender til noen dere er glad i, så har Accessorize jentene noen tips til hva dere kan ha i den.

Vi har nemlig alle lyst på en selv.

Vi har tenkt og tenkt og komt fram til 24 perfekte gaver. 

Og her kommer de:

Kalendergavenr.1 er klistermerker. Dette kan jenter i alle aldre få. De er både praktiske og søte. Disse kan nemlig klistres på julekort, på mobilen, eller gjøre skolebøkene litt mer spenstig!

Kalendergave nr 2 er et par strømpebukser. Her kan du velge mellom mønstrete eller plain. Lene er stor fan! ”Eg bruker både de i ull til litt kalde dager som dette. Eller så er de mønstrete perfekt til jul og julebord sesongen vi går inn i no”. Ps! Kjekt med gaver som er nyttige 😀

3. I år fortjener alle jenter et par hårstrikk i kalendergaver. På en eller annen måte forsvinner alltid hårstrikk. Så påfyll i ny og ne må til. Det er kjempe grei gave for litt rotete jenter;)

Med kalendergave nr 4 får man det kjekkaste treet i byn! Hvem har sagt at juletreet skal pyntes med julekuler..ikke vi! 😉 Med pingvin på treet blir julen en suksess. Og hvis du ikke vil ha akkurat disse i kalender, har vi ca 50 andre å velge mellom.

Sleeping beauties 😀 I luke nr 5 kan man finne en deilig sovemaske. Digg å se litt fresh ut, selv om man sover.

Tom for ideer allerede? Hva med juletruser eller julesokker i luke nr 6? Super søte, og sokker og truser trenger man alltid.

Kalendergave nr 7 er speil. Lommespeil er praktisk å ha liggende i vesken eller sekken til en hver tid. Torhild, vår egen selverklærte make-up artist, har to liggende;) Just in case.

Accessorize <3 øredobber!! 😀 Dette er et must i kalenderen. Gave nr 8 er derfor et par søte, lekne eller rocka øredobber. Gjerne to. Kjekt med noen man kan bruke hver dag, og noen man kan bruke kun til spesielle anledninger.

I luke nr 9 kan man finne et par lekre truser. Denne er Lise sin favoritt..og egentlig resten av gjengen sin også 😉 Vi har et stort utvalg, så det er lov å finne sin egen favoritt også 😉

Kald på ørene, og ikke vil ødelegge sveisen? Da ligger det et par ørevarmere i luke nr.10. Torhild og Lise har på seg noen av de skjønne vi har for barn, men vi har voksne også. Og nei, man blir aldri for gammel til å gå med ørevarmere 😉

Smykkesett er det som venter på deg, når man åpner luke 11. Både for små og store jenter. Det er alltid stas med litt glitter:-D

I luke nr 12 er verdens kuleste sparegris! Den er så kul at man får lyst til å putte penger på den. AKA man sparer masse penger. Lurt!

Vi har gaver for gutter også. Så i kalendergave nr 13 og 14 kan man finne litt lekne gaver. Blyantspisser, badeleke eller operation leke-to-og er våre forslag til litt artige jenter og gutter.

Flinke piker trenger riktig utstyr! I luke nr 15 kan man finne søte skrivesaker i alle varianter. Bøker, penner, kalkulator, u name it. Vi er cool på school 😀

Vi har iphone covers!! Denne må ligge i luke nr.16. For vi som ikke har iphone, kan man kjøpe med glitter klister som man kan feste på alle telefoner. Og hvem vet, kanskje det ligger en iphone under treet i år 😉

Belter for de breie og smale 🙂 I luke nr.17 kan der ligge et belte på lur. Det er fortsatt in med magebelter, og på vei inn er også smale belter. Vi har begge 😉

Klemmer og spenner i alle varianter har alle jenter bruk for. Det er kjekt å få i luke nr 18.

I kalendergave for 19 desember kan man finne en søt liten pung. Disse er greie å ha alt mulig i. Penger, sminke, ipod osv. Søt gave til en søt jente.

Hansker er deilig å få i kalenderen. Dette kan være i luke nr.20. Brr!

Når der nærmer seg julaften blir kalendergavene større. I luke nr.21 ligger det en veske å venter. Disse to er for de minste fashonister, og perfekt for sesongen.

Humøret skifter, og det gjør klokkereimen også. Denne har en reim til hver eneste anledning.  I luke nr.22 ligger en stor overraskelse å venter.

Dagen før selve dagen! Her kan være litt søt å gi kjæresten, venninnen, datteren , søsteren eller mammaen din er nydelig ring de kan bruke dagen etter J Da er man snart klar til jul.

GOOOD JUL! På selve dagen må man få noe stort! Og hva er vel ikke mer perfekt enn å sørge for at din kjære holder seg varm med et deilig hodeplagg.

Lene ønsker seg denne. Hint, hint 😉

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar