Hopp til hovedinnhold

Flere høsttrender med Ulrikke Lund

Foto: Ulrikke Lund

 Denne trenden passer fint for oss Bergenserjenter i høst; høye sko er nemlig lagt til side for lavere mer herreinspirerte sko! Brosteinen her ødelegger jo de fleste sko med heler, så jeg er kjempebegeistret! Tenk på boots og behagelige såler… Skal du pynte deg er det fortsatt lave sko som gjelder, da gjerne med spiss hel. Disse bootsene fant jeg på Din Sko i 2 etg. Herlige, og gud så behagelige de ser ut. Denne trenden har jeg lengtet etter!

Foto: Ulrikke Lund

Dersom du som meg også ELSKER høye sko, noe mange av oss gjør, fant jeg disse oppe hos H&M; kjempefine, rocka, perfekte i fasongen! Er disse virkelig fra H&M?

Foto: Ulrikke Lund

«Strikk! På Accessorize fant jeg så mange høstnyheter som jeg falt helt pladask for. Dette skal jeg pakke meg inn i når graderstokken går sakte nedover. Bruk gjerne lag på lag, tynn strikkecardigan, tykkere skjerf osv.

Foto: Ulrikke Lund

Uniformjakken er fortsatt en massiv hit, de fleste butikken har en eller flere versjoner av denne jakken. Denne her fant jeg på H&M, synes den var helt herlig! Forsatt en vinner som er trygg å investere i.

, ,

11 Responses to Flere høsttrender med Ulrikke Lund

 1. Guri 2. september, 2010 på 20:16 #

  «Dette skal jeg pakke meg inn i når graderstokken går sakte nedover.»

  Vi vet jo at du ikkje kjøper tingene. Hade du gjort det, hadde du ikkje tatt mobil-lignende bilder i butikken (med prislappene på), men mere smakfulle bilder hjemme slik du gjør til vanlig. Helt ok at du reklamerer for tingene – du får jo betalt, men ikke lyv.

 2. Siw 3. september, 2010 på 08:12 #

  Enig i at det er deilig å kunne gå med gode sko OG være moteriktig… Gleder meg til å kombinere med en søt sommerkjole.

 3. Lisa 3. september, 2010 på 13:03 #

  Ulrikke har ikke sagt direkte at denne jakken, skoene og luen har hun kjøpt seg. Men hun anbefaler høsttrender og går nok litt rundt og sjekker klesplagg og lignende, så jeg skjønner ikke hvorfor du skal være så kritisk til henne. Og frekk trenger du heller ikke være «Guri». Gurimalla for en oppførsel!
  Personlig så liker jeg Ulrikke Lund utrolig godt, som både har en god stil og et fint smil om munnen! 🙂

 4. Ana 4. september, 2010 på 07:13 #

  Helt enig med Lisa…Ho skrev ikke at ho hadde kjoept skoene eller jakken…
  Ta og les engang til kva ho skrev Guri …

  Flotte sko…jakken likte jeg ikke …

 5. Guri 4. september, 2010 på 23:40 #

  Jeg gjentar: “Dette skal jeg pakke meg inn i når graderstokken går sakte nedover.”

  Ganske klar tale, spør du meg.

  Jeg er ikke kritisk til Ulrikke. Jeg syns hun er en flott jente og jeg er fast leser av bloggen hennes. Hun kan sakene sine (og det er selvsagt derfor Galleriet har ansatt henne). Det jeg reagerer på er språkbruken. Hun sier rett ut at dette er ting (og da sikter jeg til skjerfet og luen) som hun kommer til å bruke i høst/vinter. Det er ikke sant. Da burde hun heller ikke skrive det.

  Og så til slutt, Lisa. Hva mener du med frekk? Og hvorfor «Guri»? Er det noe galt med det navnet?

 6. Kine 5. september, 2010 på 00:28 #

  Helt irrelevant om hun har kjøpt det eller ikke Guri, hvorfor i allverden gidder du å bruke krefter på å kritisere det. Poenget var jo bare å vise fram hva hun mente var hot til høsten… mulig å være så negativt innstilt!

 7. Hanne 5. september, 2010 på 10:31 #

  Guri;Hvorfor skal du i det hele tatt bry deg om Ulrikke kommer til å kjøpe det eller ikke? Ho kan jo selv velge om ho gjør det eller ikke. Syns det er så teit at du skal bry deg om det.

 8. Tone 6. september, 2010 på 10:01 #

  Fin jakke 🙂

 9. vicoria 6. september, 2010 på 14:35 #

  hun sikter bare hva slags type klær hun kommer til å gå, ikke sikkert at det er akkuratt de..

  Ulrikke er kjempe søt, basta! 😀

 10. Lisa 7. september, 2010 på 17:12 #

  Guri: det var en slags «vits» med den gurimallagreia, har ikke noe med navnet ditt å gjøre. Ulrikke bare tipser til hva folk bør kjøpe i tiden framover. hvem sier at hun skal kjøpe akkurat dette hun bærer på bildene over? hun kan jo kjøpe seg noe lignende. og du har jo sett på klærne hun har på seg at hun kjøper klær, og samtidig tipser det til oss lesere? så igjen, forstår ikke hvorfor du er så kritisk til henne, hun har ikke gjort deg det minste ting.

 11. embla 9. september, 2010 på 19:30 #

  hun har ikke sagt at hun ikke skal kjøpe luen og skjerfet!

Legg igjen en kommentar