Hopp til hovedinnhold

Søtt

Muffins, eller cupcakes om du vil, har blitt superpoppis de siste årene. Og det er ikke rart, de er lette å lage i mange varianter og ikke minst; de kjempegøy å pynte! Fine kakefat og stettfat finner du blant annet på Til Bords, Kremmerhuset og Christiania GlasMagasin. Og flotte muffins-stativ har de på Kitch`n. På kakebordet imponerer det alltid med et muffinstårn, så sjekk det ut hvis du ikke har gjort det allerede!

På Kitch`n fant jeg også et fantastisk praktisk hjelpemiddel til å legge glasuren på. I steden for posene som ofte er knotete å bruke og vanskelig å rengjøre, finnes en slags plast»belg» som forenkler pyntingen.

Et annet tips til dekor er å bruke farget papir fra Norli Papir og klippe ut figurer som du limer på tannstikkere. Det er kjempeenkelt og gjør mye av seg, og barna synes det er stor stas å være med å lage pynten!

På denne årstiden er det også fint å pynte med litt natur. Hvis ikke du vil ut og plukke selv, finner du pakker med ferdig vaskede og sorterte kongler og kvister på Kremmerhuset.

Ha en strålende uke!

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar