Hopp til hovedinnhold

Rykende ferskt

 

Er ikke nybakt brød noe av det beste som finnes? Hvis du er som meg som helst vil ha det lettvint OG godt på en gang, har jeg et strålende tips! Jeg har nemlig funnet det beste brødet, som lages på 123!

 

brød1

 

Jeg er er ikke fan av halvfabrikata, men når det gjelder tørrvarer og baking, er det tross alt bare mel og gjær som er ferdig blandet og uten konserveringsmidler. Så da er det ikke bare ‘lov’, men også veldig lurt å bake litt selv (i hvert fall hvis alternativet er å kjøpe helferdig). Jeg kan anbefale Møllerens lavkarbobrød på det varmeste. Du trenger ikke en gang å elte, du bare rører sammen, heller det oppi en brødform som er kledd med bakepapir og setter i ovnen i 60 min.

 

brød2

 

Jeg tilsetter forresten litt ekstra frø (gresskar, solsikke og lin) både i deigen og oppå for en enda bedre smak. Jeg har også kjøpt ny skjærefjøl og stor brødboks fra Kremmerhuset med plass til flere gode brød. Den beste brødkniven er fra Til Bords og det fine bokstavhåndkle er fra Kanel.

 

brød3

 

Serveres med godt pålegg fra Lerøy, te eller kaffe fra Kanel eller Herskap og Tjenere, godt lesestoff, blomster fra BlomsterGalleriet og telykter fra Hjertholm på bordet – og aller viktigst; ekstra god tid til å nyte. Velbekomme!

brød4

 

Ha en fortsatt fin uke!

 

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar