Hopp til hovedinnhold

Nyttårsbordet

Vel overstått jul!

Det er mange selskap i disse dager, og minst et igjen; nyttårsaften! Jeg dekker alltid bordet med glass og serviset Platinum fra Til Bords. Også må det lys på bordet, og jeg har funnet noen små, søte telysholdere fra Kremmerhuset. Friske blomster er også et must, og de finner du selvsagt hos Blomstergalleriet. Jeg synes Amaryllis er kjempefint på bordet nå.

 

Stjerner passer fint som pynt til nyttårsaften, så jeg har laget både stjernegirlander til å henge over bordet og stjernepynt i papir til å sette på bordet. På Norli selger de både enkeltvis og blokker med ark som passer fint. Girlanderet lager du ved å sy gjennom hver stjerne med symaskin. Det kan også gjøres for hånd ved å la tråden gå gjennom alle stjernene med et par sting på hver. Heng girlanderet opp i taket eller på et par stifter på veggen.

 

Stjernepynten på bordet klipper du ut av litt mindre stjerner. På den ene stjernen klipper du fra en spiss og ned til midten, mens du på den andre klippet mellom to spisser og ned til midten. Så er det bare å sette dem inni hverandre. Når du først er i gang med å klippe, kan du lage noen ekstra til bordkort (da bruker jeg de store stjernene). Klippingen går fort mens du ser på en koselig julefilm.

 

 

Ha en fin feiring – og godt nyttår!

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar