Hopp til hovedinnhold

Galleriet fordelsprogram

Denne uken får Galleriets fordelskunder et knalltilbud på Victorinox kniver på Tilbords. Meld deg inn i fordelsprogrammet ved å sende sms GALLERIET til 2229 – og få tilbud, invitasjoner og fordeler fra Galleriet du også.

Litt om Victorinox

Victorinox omtales som Kjøkkensjefens førstevalg – «Gode verktøy er halve jobben» heter det i ordtaket. Dette gjelder ikke minst på kjøkkenet når innkjøpte råvarer skal tilberedes til de lekreste retter. Alle som har forsøkt å filetere en laks eller hakke grønnsakene med den gode gamle brødkniven vet hva vi mener. En av Victorinox sine mest populære kokkekniver vant i februar 2002 og 2005 «Best i test» på TV2!

Stell pent med dine Victorinox kniver.
For å få maksimal glede av dine Victorinox-kniver, anbefaler vi at du vedlikeholder dem som følger:

Det er flere grunner til at du ikke bør vaske en Victorinox kniv i maskin:
–  Treverket “liker seg ikke” i vann, og vil over tid bli falmet og i verste fall få sprekker.
–  I oppvaskmaskinen kan knivstålet bli utsatt for slag og hakk, og det reduserer bruksgleden og levetiden.Derfor anbefaler vi at alle Victorinox-kniver vaskes for hånd (tørk av med en fuktig klut) etter hver gangs bruk.
Dersom uhellet skulle være ute og treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.Gjør det gjerne til en regel å alltid dra 4-5 drag med slipestålet på hver side etter bruk, så er knivene maksimalt skarpe til neste gang.Hvordan bruke et slipestål
–  Dra knivbladet langs hele lengden av slipestålet med et lett trykk i den retning som er vist i illustrasjonen.
–  Knivens vinkel mot slipestålet må ikke være for liten eller for stor -ca. 20 grader.
–  Dra kniven 4-5 ganger på hver side – det er nok til at din Victorinox er like skarp neste gang! Kniver og tilbehør finner du hos Tilbords 😀

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar