Hopp til hovedinnhold

Interiørtrend i høst

Jeg heter Heidi Marie Sperre Flesland, bedre kjent som Fru Fly for dere som har lest bloggen min. Nå gleder jeg meg til å tilbringe mer tid på Galleriet- og skrive innlegg her fremover.

Først ut vil jeg skrive om en av interiørtrendene for høsten; det naturlige. Bruk av naturmaterialer,- farger og symboler er for så vidt ikke noe nytt, men en trend som stadig er tilbakevendende og absolutt riktig i høst også. På Kremmerhuset er de som alltid på notene, og der finner du masse i stilen. Skinn, strikk, bambus og lysestaker og rammer i tre. På Kanel i  finner du ting i kork, post-itlapper formet som blader, kule flasker, putetrekk i jordfarger og masse annet fint i den naturlige stilen.

 

 

Sommerfugler har lenge vært poppis, men nå drar andre insekter innpå den søte sommerfuglen. Øyestikkere og biller er spennende og morsomme innslag i interiøret, hvis du tør da;). Denne uken fant jeg den fineste vasen jeg har sett på lenge hos Hjertholm. Ekstra gøy er det at det er en lokal kunstner som har laget den. Sarah Reed er engelskfødt, vokst opp på Stord og bor i Bergen. Og dette er ikke bare en vase, men en lykt også! Inni vasen er det preget blader og disse kan du se gjennom lykten hvis du setter et kubbelys oppi. Så stemningsfullt at det nesten ikke gjør noe at det regner!;)

 

 

Og selv om sommeren er over, er det masse fine planter og blomster å få tak i.  En diger bukett med blomster liver alltid opp et hjem. Jeg ser stadig etter blomster jeg ikke har sett før, det er alltid gøy å oppdage nye. Stikk innom BlomsterGalleriet, du finner garantert mer enn roser!;) Lyng eller Erica er typisk for årstiden, men det finnes fine, grønne blomster – også på denne tiden av året.

 

Ha en super høstuke i regnet!

, , , ,

3 Responses to Interiørtrend i høst

 1. maria 20. september, 2011 på 14:41 #

  Nydelige bilder 😀

 2. Nina Holst 20. september, 2011 på 16:51 #

  For et fint innlegg, Heidi – bra skrevet og fine bilder. Så moro at du har begynt å skrive for Galleriet.

  Flink du!

 3. RosMari Hauge Strøm 26. september, 2011 på 22:44 #

  Så artig at du skriver for Galleriet. Jeg liker også arbeidene til Sarah Reed. Vasen som er preget med blader på innsiden slik at man kan du se gjennom lykten, er bare helt nydelige. Jeg har selv en hjerteformet vase laget av Sarah Reed, som jeg er veldig glad i…

Legg igjen en kommentar