Hopp til hovedinnhold

Å organisere til fest!

Noen ganger passer det å fikse en fest på sparket, handle på impuls og la det bli som det blir. Andre ganger har man lyst å gjøre det ordentlig og gjennomført, planlagt og organisert. Når det gjelder barnebursdager gjør jeg det siste, og synes det er halve gøyen!

 

Først er det lurt å bestemme seg for farge, eventuelt tema. Bursdagsbarnet har ofte ønsker selv!:-)

 

Med litt planlegging kan du handle litt etter hvert som du finner fine ting som passer. På Kremmerhuset fant jeg superfine papirkopper, tallerkener og servietter med prikker som passet perfekt.

 

Når det nærmer seg, begynner organiseringen for alvor. Da er det lurt å skrive lister! Jeg bruker et stort ark og skriver opp antall gjester, antrekk, mat/drikke, pynt og alt annet som er å huske på – for det er jo ikke lite!

Flere fine prikkete ting og gøy dekor finner du på Herskap & Tjenere. Ballonger og silkepapir til å lage pompoms eller papir til girlandere finner du på Norli. Og på Kitch´n finner du masse fin kakepynt.

 

Ser du på noen av mine tidligere innlegg her, kan du kanskje få flere ideer til festdekorasjoner – og borddekning? Lykke til!:-)

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar