Hopp til hovedinnhold

Tele 2 Flagshipstore

Tele2

I dag åpnet Tele2`s andre Flagship store i Norge. Den første ble åpnet på Strømmen Storsenter i forrige uke. Mange har møtt opp på Galleriet og står nå i lang kø utenfor butikken for å komme inn og benytte seg av åpningstilbudene.

Tele2 har lenge konsentrert seg om de prisbevisste kundene i det norske markedet. Nå skal de kapre premium-kundene gjennom service og gode tilbud.

Med servicebutikkene vil Tele2 senke terskelen for å kjøpe og bytte telefon. Butikkene vil ha et eget aktivitetsbord, der kundene skal få hjelp til blant annet synkronisering av kontakter, overføring av bokmerker, lading av telefon og installasjon av e-post, alt sammen helt gratis.

Alle butikkene i Norge vil også ha en såkalt «powerwall», hvor alle telefonene er skrudd på og operative slik at kunden kan sjekke hvordan de fungerer.

Gode tilbud lokket mange til Galleriet i dag, og særlig muligheten til å få Tele2s dyreste privatabonnement, fastpris XL, til en tredel av prisen – på ubegrenset tid.

Med butikksatsingen er Tele2 på mange måter kjerringa mot strømmen i en tid der stadig flere legger ned fysiske filialer og orienterer seg på nettet. Er det paradoksalt at selve fremtidsteknologien velger å møte kundene ansikt til ansikt?

– Nå har vi jo en veldig god tilstedeværelse på nettet gjennom Onecall. Vi skal møte kundene der de er, enten det er på internett eller på kjøpesenteret, og over alt tilby den beste servicen, sier Tele2-sjef Arild Hustad til Mobilen.no.

Tele2

 

Her inntar Tele2 Torgallmenningen.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar