Hopp til hovedinnhold

Sondre Lerche til Festspillstredet

Foto: Marius Hauge

 

– Dette skal bli den beste konserten min noensinne, sier Sondre Lerche, som avslutter det gratis uteprogrammet i Skostredet 24. mai.

Med en rykende fersk singel i bagasjen, tar Lerche turen til festspillbyen før han drar videre til USA. Låten Bad Law lanseres nå internasjonalt, og den blir for første gang fremført live under konserten han holder under Festspillstredet.

Sammen med en rekke kulturaktører i Bergen inviterer Festspillene i Bergen til gratiskonserter, kunstvisninger og stunts i Skostredet – det populære området av byen som rommer mange små gallerier, butikker og kafeer.

Kl 19:00–23:00 blir det tre konserter på scenen på parkeringsplassen v/Litteraturhuset. Før Lerche spiller YoGuttene og Aurora Aksnes. – Det er en ære å være en del av Festspillene i selveste Bergen. Det føles naturlig å presentere nytt materiale her, med gjengen min i ryggen foran bergensfolket, sier Lerche, som i tillegg til ferske låter også byr på gamle hits.

Festspilldirektør Anders Beyer gleder seg over det spennende samarbeidsprosjektet som har fått navnet Festspillstredet. Her bidrar bl.a. Ekko, Maksimal lyd, Made, Robot Print og interesseorganisasjonene BRAK og VISP.

– Vi er svært glad for at Sondre Lerche hadde mulighet til å ha denne eksklusive gratiskonserten under Festspillstredet. Lerche er en spennende artist og låtskiver, og selv om han ikke er bosatt i Bergen nå for tiden, er han en flott ambassadør for det kreative miljøet som koker i byen. Det er nettopp det vi vil vise frem denne dagen, sier festspilldirektør Anders Beyer.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar