Hopp til hovedinnhold

Sommerfest eller bursdag?

Og klar for litt friske farger?

Her i huset har nesten alle bursdag om sommeren, så vi er godt i gang med sesongens mange fester og selskap. På Kremmerhuset fant jeg de søteste knallgule serviettene og rosa lemonadeflasker. De er både dekorative og kjempegode, og finnes også i grønn og mørkerosa.

På tallerkenen la jeg bordkortene av enkle sirkler med navn og hodet på en av de fineste sommerblomstene jeg vet; Margeritter. Smørblomster er også nydelige på bordet, de er sommerlige og finnes overalt.

Bokstavene til bursdagsbarnet er effektfull pynt i vinduet eller på veggen! Jeg brukte en pappeske, tegnet store bokstaver med blyant og brukte tapetkniv for å skjære dem ut. Etterpå spraymalte jeg dem og strødde litt glitter på til slutt!;)

En personlig og ekstra fin bursdagskrone kan du ganske enkelt sy selv. Mål opp omkretsen på en lue og tegn en remse med kronetagger like lang. Klipp ut to tøystykker + et lag med vliselin etter målene. Dekorer før du syr sammen, vreng og sy rundt til slutt. Jeg har satt borrelås bak for å kunne justere og enkelt ta den av og på.;)

Ha en super dag!

, ,

2 Responses to Sommerfest eller bursdag?

  1. Roissy Bay 7. juni, 2012 på 08:51 #

    Så nydelig det ble 🙂

  2. Nataliya 7. mars, 2013 på 18:26 #

    Hei, ville bare si at det var kjempefine festbord og ikke minst kronen. Den skal jeg prøve meg på 🙂

Legg igjen en kommentar